sobota 12. augusta 2017

Tam, kde by som najradšej trávila všetok čas :)


Keby sa za snorenie v posteli platilo, tak by som podľa mňa mala najlepší životopis. Milujem to! Spálňa je moje najobľúbenejšie miesto a aj keď leňoším fakt minimálne víkendové rána sú pre mňa posvätné. A keďže vás zaujímalo ako to u nás vyzerá a prerábka pracovne sa zase bohužiaľ odložila povedala som si, že vám náš bytík ukážem aspoň po častiach. Takže vitajte v mojej najobľúbenejšej spálni :)

Ak sledujete môj blog, alebo moje videá nejaký ten piatok tak ste tú najdôležitejšiu časť už videli. Nakoľko sme si posteľ pred rokmi vybrali fakt podľa svojho gusta tak to bola v zásade jediná vec, ktorú sme si prenášali z predošlého bytu. Je to veľká masívna drevená posteľ a poviem vám jedno - spí sa na nej ako na obláčiku.


Už si ani nepamätám či koberce nemáme pretože je niekto z nás alergik, alebo sa nám to len nechcelo riešiť, ale pred dvoma mesiacmi sme našli tento malý koberček, ktorý nám sadol presne pred posteľ a hneď bol v košíku. Na to, že je to relatívna blbosť, to vcelku dosť zmenilo spálňu. Urobilo ju to omnoho útulnejšou a krajšou. Takže verte alebo nie, ale malé veci robia fakt veľké zmeny.



 Úplne si pamätám ako mi nejaký anonym na predošlom byte komentoval nedostatok obrazov. Tak dúfam, že si ten anonym nájde tento článok a že mu teraz moja spálňa príde menej hotelová a viac romantická :) Ono vybrať obraz je fakt fakt ťažká vec, to mi môžete veriť. V tomto byte sme vedeli, že obrazy chceme ale absolútne sme nevedeli, že aké. Povedali sme si, že keď si nejaký kúpime, tak to bude musieť prísť samé. Žiadne hľadanie, lovenie obrazov - keď to má byť tak to bude. Jeden nám tak cvrnkol do oka v Japonsku - ten sme si ho kúpili (a verím, že ho čoskoro uvidíte) a doniesli na Slovensko. Mierne sme potom kúpu oľutovali, keďže zarámovanie obrazu vyšlo toľko, že by mi ho podľa mňa mohol aj niekto namaľovať :) Ale nevadí, spomienky sa cenia, to je hlavné. 

Ten japonský bol obraz do chodby, stále však ostávala prázdna stena v spálni. A čo s ňou? Zase to prišlo celkom náhodne a samé, keď som si mohla niečo vybrať zo stránky Pixers. Na stránke mali neskutočne krásne tapety, ktoré sme však už mali v byte vyriešené a tak som zalovila do sekcie obrazov. A tých tam bolo :) keď vám poviem, že som vyberaním strávila najmenej 5 hodín, tak nebudem absolútne preháňať. Môj bol zo sekcie obrazov na plátne tu:http://pixers.cz/obrazy-na-platne  ale nájdete tam obrazy v rámoch, v plexiskle, na hliníku alebo kopec plagátov. Fakt, ak si nevyberiete tam, tak už nikde. Sú tam tisícky kusov a jediné, čo potrebujete je čas a energia. Obraz mi došiel kuriérom perfektne zabalený so šróbikmi, takže jediné, čo bolo treba bolo zavesiť na stenu. A po zavesení len sa z neho tešiť :)




A taká ta spálňová čerešnička sú moje zbožňované malé doplnky. Sú to také tie malé zbytočnosti, ktoré nemajú iný zmysel ako robiť vám dobrú náladu a vyčariť úsmev na tvári. Priznám sa, že aj ich nakupovanie mi trvalo vcelku dlho, pretože - vedela som, že nejaké chcem, ale nevedela som, ako by mali vyzerať. Tak táto záhada je uzavretá :)






Aby som sa ešte raz zopakovala, video určite raz bude, len ideálna vtedy, keď bude všetko eňo ňuňo :) Pre zatiaľ sa môžete zajtra tešiť na jedno netradičné video, ktoré poteší všetkých, ktorí sa radi pozerajú na vyhadzovanie vecí :) 

Dúfam, že sa dnešné life-stylové okienko páčilo a ak je niečo čo by ste u mňa radi videli ako článok alebo video v tejto téme, dajte vedieť :)

A čo vy a zariaďovanie? Baví vás to, alebo je to boj? Máte doma koberce? Kde kupujete obrazy?

7 komentárov:

  1. Líbí se mi tvůj prostor, ale ne vše je podle mého vkusu. Já si moc doplňky nevybírám, mám pokoj se sestrou a zařizovaly jsme si ho spolu a ještě za peníze rodičů, když s nimi bydlíme.:)
    Obrazy mám, ale zatím nikde nevysí, dřív jsem si je kupovala na pouti, nebo někde u větnamce, ale to jsou jen takové malé ještě spíš pro děti. :) Jinak celkově na obrazy u nás moc nejsme. I když se mi líbí.

    Somethingbykate

    OdpovedaťOdstrániť
  2. U mna musia veci ladit :) kedze mame bielu posteľ a doseda parkety, mam biele nocne stolíky, sede vankuse aj prehoz ako ty, mozno ten isty, my ho mame z jysk, cierne lampicky a luster uplne jednoduchý...
    U teba mi to pride ako vsehochut, ja by som tak nemohla mat, ale ako pises sto ľudí sto chuti :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ahoj, na tom malom koberceku mas kabelku ? Ak ano, prosim aka znacka ? Dakujem za odpoved :) a tie jablcka su kraaaasne ;)

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne