utorok 10. októbra 2017

Ako sa zbaviť riasenky, ktorá drží ako kliešť :)


Avon Mark riasenku absolútne zbožňujem! Robí krásne husté, čierne riasy, ktoré sa nedrolia a vydržia krásne celý deň. Ale po dni príde večer a keď si myslíte, že riasenku dáte dole micelárkou tak vám hrozí vyšúchanie si očí a vypadnutie zopár mihalníc. Ja som na jej odlíčenie už skúšala kadečo - mlieka, vodeodolné oleje - ale ona nie a nie ísť dole. Až mi raz napadlo, že riešením na môj problém, môže byť to, že Avon riasenke sa bude páčiť Avon odličovač. A viete čo? Mala som pravdu! 


Ono Avon True Colour očný odličovač nie je žiadna novinka, prisahala by som, že sme ho mali doma ešte pred 10 rokmi, ale pre mňa je to také malé znovuobjavenie. 150ml mliečko, by malo oči nielen odličovať ale aj vyživovať, čo sa mne po posledných šúchacích týždňoch maximálne hodí. 
Mliečko má hustú konzistenciu, nanesiete ho na vatový tampónik a necháte cca 30 sekúnd pôsobiť na zavretom oku. Potom len jemne odstránite make-up a ste pripravené na sprchu :)



Keďže si mliečko bez obáv poradí s touto riasenkou nepochybujem, že bude silný kaliber aj na všetky ďalšie :) Ak vás Avon Mark riasenka zaujala môžete si ju pozrieť v akcii v tomto videu:klik:tu, kde som si pre vás nachystala jednoduché jesenné líčenie odolné voči vetru aj dažďu. Treba povedať, že riasenka, ktorá drží ako kliešť bola nevyhnutnou súčasťou :)

A čo vy? Ktorý očný odličovač bol najlepší aký ste kedy mali?

6 komentárov:

  1. Je možné, že si ten odličovač ještě pamatuju před spoooustou let? :-D Nejlepší oční odličovátko? No momentálně si hodně chválím micelárku od Neobio, protože mi přijde, že i kdybych si ji do oka vylila celou, tak ani nezaštípne. A odličuje skvěle a rychle :-) Jinak ale jedním dechem dodávám, že nepoužívám voděodolné řasenky, takže na nich to vyzkoušené nemám :-)
    Bebe

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Vobec mi nic znacka Neobio nehovori, takze jednoznacne musim googlit :) dakujem za tip!

      Odstrániť
    2. Posílám odkaz na recenzi Neobio micelárky, než ho zaregistruje i Google ;-) http://www.ruzovychroust.cz/2017/10/neobio-micelarni-voda-3v1-bio-mata-morska-sul/
      Bebe

      Odstrániť
  2. Ja pouzivam dlhe roky len tento a vyhovuje mi aj s celomesacnymi sosovkami, ze mi vôbec nedrazdi oci. Ine odlicovace mi sosovky zaniesli a dlhsie som nic nevidela, ale tento je bomba a nakolko pouzivam vacsinou Avon spiraly, tak som uplne spokojna ;) Veronika

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja netusim preco som na neho zabudla :( to tak inak byva, ze nieco clovek pouziva strasne dlho, potom chce vyskusat ine vyrobky a na tie dobre zabudne :( ale je spat! A tak skoro odo mna neodide :)

      Odstrániť
  3. tento odlicovac je velmi dobry, ale bioderma sensibio gel z notina je rychlejsi a silnejsi - ten mam radsej ja ;)

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne