piatok 13. októbra 2017

Keď Dove vonia ako najobľúbenejšie spomienky


Rovno vám napíšem disclaimer - v zásade mi je úplne jedno, či produkt vonia ako umelá pistácia, slaná pistácia, presladená pistácia - ak dá výrobca do názvu produktu pistácia môže si byť istý, že skončí v mojom košíku. Ja totiž MILUJEM pistácie a všetko z nich. Keď som vo februári letela tou mojou snovou business class do Dubaja a boli tam neobmedzené pistácie, bola som ako ultimátny socan a zjedla som tri mištičky. Asi by som zjedla aj viac, keby nezačali chodiť so zmrzlinou :) Takže verím, že chápete, že tento Dove som musela mať a bola viac ako 98% šanca, že bude proste najsam. 

Inak asi by som ho mala aj keby nevoňal ako pistácia, pretože je to sprchová pena a ako už možno viete z môjho blogu peny jednoducho zbožňujem. No a ono je vám to veľmi netradičná pena :) Pretože je reálne delikátne jemná a vláčna. Je fakt hustá, ale nie ako pena na holenie ale ako keď máte doma klasickú šľahačku, ktorú si robíte s tou bombičkovou vecou. Na pokožke sa krásne kĺže a nechá ju jemnučkú a krásne prevoňanú. Ešte jedna vec je fascinujúca - ako mení konzistenciu. Najprv je to pena, ale tá sa potom zmení a vláčny krémový sprchový krém. 

A že sa niekto pýta ako teda vonia? 
Presne ako pistáciová zmrzlina v jednej uličke v Ríme :))) jj to vám iste veľa hovorí! Vonia jemne, nie presladene, ako malý bio raw pistáciovo/mandľový koláčik. Tá pistácia je príjemá čerešnička nakoniec po smotanových tónoch, ktoré prídu ako prvé. 


Naozaj, naozaj by ste ho mali vyskúšať. Zoženiete ho v každej drogérii (len si niekde čupnite) a nechajte sa fakt unášať tou krásnou jemnou pistáciovou penou. Idem ja do sprchy a vy si ho napíšte na nákupný zoznam :)

A čo vy a pistácie? Máte ich radi? Alebo čo je vaša top mlska?

2 komentáre:

  1. Och, mnam, len ako si to opisala a nafotila to vyzera, ze je to extra bomba super must have. Len skoda, ze mna Dove pali po holeni :'(

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne