pondelok 2. októbra 2017

Ťažký život s blond koncami


Ako to chodí všetko v živote má svoje výhody ale aj nevýhody. Napríklad také blond konce :) jediná výhoda je, že vyzerajú pekne (ak si ich upravíte) inak je to v zásade balík problémov. Sú suché, krepovité a radi menia farbu do žlta.

Už asi 10x som si povedala, že kašlať na ne, odfarbím to naspäť na hnedo a budem mať pokoj. Ale potom prejdú dva dni a poviem si, že sa mi páčia, a že by som ich vlastne mala rada ešte o kúštik svetlejšie. Takže toľko k môjmu nekonečnému boju. So svetlými koncami sa vcelku zmenila aj moja vlasová rutina - používam strieborné šampóny, omnoho viac masiek, olejov a v zásade vlasy nikdy nemám ,,nenastajlované". Pod tým nerozumejte prosím, že by som ich mala vždy cool a super upravené :) nie :) to znamená, že sú vždy buď vyrovnané alebo natočené. Pretože keď si ich umyjem a nebodaj ich nechám len tak na ,,prirodzeno" vyzerá to ako čistý chemlón :)


No a keďže si už vlasy takto pekne ničím snažím sa naozaj používať všetky výrobky, aby bolo utrpenie čo najmenšie. Jedným z takých produktov (ktorý by som nemusela používať, keby svetlé konce nemám) je Matrix Total Results Hello Blondie Flash Filler - je to vyživujúci sprej s pantenolom na ochranu namáhaných svetlých vlasov. Sprej im okrem ochrany dodáva lesk, hydratáciu a uľahčuje ich rozčesávanie. Kedysi som mala podobný sprej z Lorealu (taký ružový), ktorý vlasy chránil a uľahčoval rozčesávanie a toto je podľa mňa jeho nadstavba. Navyše na https://www.parfemy-elnino.sk/ stál okolo 5 € čo je cena drogériového výrobku. 

Poviem vám hneď na začiatok, že sprej fakt pekne vonia - medzi nami, ako všetky Matrix veci. Môžete ho používať na mokré alebo suché vlasy - vždy ich prevonia a nikdy nezaťaží. 
Po nastriekaní idú vlasy rozčesať jedna radosť a sú krásne hebké a jemné. A teraz placebo dilema :) prisahala by som, že sú vlasy po vyfúkaní lesklejšie a žiarivejšie a blond farba je krajšia. Ale možno, je žiarivá stále rovnako. 

Ja vám zaručujem vôňu a rozčesávania a nezaťaženie, výrobca ochranu vlasov a regeneráciu vďaka pantenolu a ako otázne pridávam ten väčší lesk a žiarivosť. 


Nie, sprej k životu nepotrebujete. Ale ak máte suché farbené blond vlasy, verím, že príde vhod. A ako keby ste už za väčšie blbosti nedali 5 € :)

A čo vy? Láka vás blond? Ak máte blond vlasy používate nejaké špeciálne výrobky?

10 komentárov:

  1. Ja mam tiez odfarbene konce, tiez som original bruneta, dokonca by som povedala, ze ich mam este bledsie ako ty a ziadny problem s nimi nemam, stale vyzeraju zdravo a vôbec ich nemusim nijak specialne upravovat :)
    Vzdy sa preto čudujem, ked vidim tvoje vlasy, lebo vazne vyzeraju velmi znicene, mozno by bolo dobre ich ostrihat, aby nabrali zivota :)
    Ale teraz som inak pouzivala Dove sampon a kondicioner - Nourishing Secrets Restoring Ritual Kokos a musim povedat, ze bol fakt dokonaly a vlasy po nom dokonalejsie ako vobec niekedy predtym :)
    Ale inak pouzivam vacsinou bud Kallos alebo Elseve :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ono je to hlavne aj genetika vlasu :) Moja mamina si rovnako denne zehli alebo kulmuje vlasy, rovnako si ich farbi hadam od 15 a ma ich brutalne leskle, zdrave, pevne a krasne. A to prosim pekne pouziva vselijake kury, masky, oleje len ked ju chyti raz za stvrt roka zachvat a povie si, ze by sa hadam na tie vlasy hodilo pouzit aj nieco vyzivne :)

      Inak ver alebo never, ale nad strihanim som sa zamyslala :) rozmyslala som, ze to cvaknem a odfarbim ako Zoella (Zoe Sugg) ale neviem..Kratke vlasy som mala pred 4 rokmi a bola som strasne nespokojna a citila som sa strasne nesvoja. Uz tieto mam v zasade skratene oproti zime o dobrych 20 cm a zdraviu to nijak nepomohlo a vizualne to dojmu podla mna uskodilo..Cize neviem, mozno sa raz zle vyspim a cvaknem to dole a odfarbim na hnedo :)

      Odstrániť
  2. Mala som blond vlasy, ale dospela som do štádia kedy sa mi to tak znepáčilo kvôli financiám a prehnanej starostlivosti o ne že som sa musela vrátiť k pôvodnej tmavej :D Ale ten sprej vyzerá suprovo, možno ak sa k tejto farbe niekedy vrátim, určite ho kúpim :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. jj ved to :) podla mna to na kazdu brunetu raz dojde :) ze uz ma toho po krk a potom sa vrati k starej dobrej hnedej :)

      Odstrániť
  3. Ja som na suché odfarbené konce tiež použivala všelijaké spreje a olejčeky a nakoniec som sa dozvedela, že to je najhoršie čo môže byť :D treba používať krémiky na hydratáciu..a veru, odkedy používam nezmývateľné masky - krémy, tak sa oveľa menej lámu a sú pevnejšie :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. jj ja som presne toto citala tiez, potom som skusala hydratacne sampony a treba povedat, ze vlasky boli fakt pocitovo lahsie :) Ale! mala som pocit, ze po 2-3 dnoch sa mi hrozne tazko rozcesavali :( tak neviem, pravda bude niekde uprostred :)

      Odstrániť
  4. Síce nemám odfarbené ani vlasy, ani konce, ale stále mám pocit, že moje končeky by mali nejak oživiť, skúšala som už niektoré prípravky, ale nenašla som ešte ten svoj top, ktorému by som ostala verná :D
    The Noela

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja mam taky top verny v zasade len Macadamia Hair a Avon olej :)

      Odstrániť
  5. Blond ě láká, mám dokonce doma blond paruku, ale asi by to na mě nevypadalo moc dobře, navíc mám vlasy hodně tmavé a dost bych si je zničila. :)
    Jinak o Matrix jsem už slyšela.

    Somethingbykate

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. inak to je super riešenie vyskúšať si to s parochňou, či ti to sedí alebo nie :)

      Odstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne