nedeľa 8. októbra 2017

Video: Jesenné líčenie s novinkami ale aj top stálicami


Toto počasie priam inšpiruje k natočeniu jesenného líčenia :) Tak som si včera len tak sadla a povedala som si, že vám jedno natočím :) Mala som na to dva dôvody - na Gosh tlačovke som dostala fakt pekné jesenné výrobky, ktoré jednoducho lákali k použitiu a jednak sa mi chcelo rozprávať sa. Nie je to teda úplne klasický tutoriál, berte to taký chit chat návod na pekné a jednoduché jesenné líčenie s ukázaním mojich top stálic a zopár noviniek.



Ak by vás zaujímali výrobky, ktoré používam detailnejšie pofotila som vám ich a ak sú to moje stálice linky na moje recenzie nájdete zalistované v popisku videa :)


Čo sa týka samotnej make-upovej bázy, to je presne tá časť mojich stálic :) Bioderma Hydrabio Perfecteur, Loreal True Match a NAJdokonalejší Avon Mark sypký púder :) To je kombo vďaka čomu mi make-up vydrží reálne 12 hodín a  mám prekryté všetko, čo nemá vidieť nikto okrem mňa :)


V dnešnom videu veruže bohužiaľ prekrývam až až nakoľko je moja pleť teraz vo fakt zlom stave. Keď však máte dobrých pomocníkov je radosť prekrývať :) Ja som pod oči použila NAJ korektor tohto roku - Bourjois Radiance Concealer a na nedokonalosti Rimmel Hide the Blemish. Nie je taký dobrý ako môj milovaný Miss Sporty, ale prekryje, čo má!


 Topka dnešného líčenia je Gosh Strobe Glow Kit v odtieni 001 Highlight. Úplne dokonalá paletka na bronzovanie a rozjasňovanie. Má výbornú pigmentáciu a pleti dodá krásnu farbu a ešte krajší lesk. Paletka inak existuje aj v ružovej verzii a asi nebudem jediná, kto si na ňu brúsi zuby :)Myslím, že ten neskutočne rozjasňujúci efekt pekne vidíte aj na hlavnej fotke, takže výsledok hovorí sám za seba! Toto je jednoducho must-have!



Druhá topka je Gosh paletka 9 Shades Shadow Collection. Už len kvôli tejto paletka vám radím kliknúť na to video a užiť si ako vyzerá. Paletka má 9 prekrásnych metalických tieňov, ktoré sú neskutočne pigmentované, netrúsia sa, a na očiach vydržia hodiny.

Paletka obsahuje farby na denno- denné líčenie (béžové, hnedé) ale aj tmavšie a výraznejšie farby na večerný alebo glam look. Za mňa to bola jednoznačne láska na prvý pohľad a priznám sa, že momentálne vytlačila tú z Revlonu, ktorá sa hrdo hrdila na paletkovom piedestály.

Tiene majú vynikajúcu konzistenciu a výborne sa nanášajú ako aj mixujú medzi sebou. Je to vážne topka!


 A posledné výrobky, ktoré tam používam a sú rovnako šikovné sú ceruzka na obočie, podkladová báza a rozjasňujúca ceruzka.
Tieň na obočie pripomína tieň, ktorý má Dermacol, len s tým rozdielom, že tento má dve strany. Na jednej strane je penový aplikátor s tieňom a na druhej strane je ceruzka s ktorou si jednoducho a pekne vykreslíte obočie. Naozaj šikovná vecička - obočie je rýchlo a efektívne upravené.


Čo som doma ešte nikdy nemala (a to už je čo povedať) je rozjasňujúca ceruzka. Táto sa volá Lift and Highlight a má dve strany, vďaka ktorým si pekne a detailne rozjasníte - časť pod obočím, roh oka, noštek alebo peru. Prekvapivo naozaj šikovná vec, navyše táto so super pigmentáciou a krásnym leskom.


A predposledná vec je báza pod očné tiene. Vo videu spomínam, že bázy vo všeobecnosti nepoužívam, tie pod očné tiene obzvlásť, ale nakoľko som bola včera do rána na Bielej Noci chcela som byť reprezentatívna aj o 1 ráno. Teraz úspešne hlásim, že báza pod očné tiene aj pod make-up splnili, čo mali a nad ránom som si odličovala fakt pekný make-up s ktorým by som sa nehanbila ísť ani do roboty.

Čo sa samotnej bázy týka má dve strany - na jednej je báza v tyčinke (konzistencia ako vanilkový tieň) a na druhej je aplikátor. Aplikátor je podľa mňa tvrdý, takže bázu radšej roznesiem prstom. Je to pohodlné, praktické a presne vidíte, kam bázu dávate. Báza má jemne lepivý finish, vďaka čomu na seba nacucne tiene a tie potom držia dlhé hodiny (doslova). Všimla som si, že báza tieňom zvýraznila intenzitu a pigmentáciu ( a to už je čo povedať nakoľko tie tiene sú pigmentované už samé o sebe). Takže ja bázový hejter takto verejne prehlasujem, že to vyzerá byť celkom cool vec :)


A záverečným ternom na perách bol môj obľúbený matný Maybelline v odtieni Brown Sugar :) O ňom sa viac nejdem rozpisovať lebo dôkladnú recenziu nájdete tu:klik :)


Teraz si všimam, že tu nemám odfotené dva produkty :( Na riasy som používala Avon Mark riasenku (total delo) a linku som si robila s Astor 24 Perfect Stay ceruzkou. No hovorím, treba klikať video :)

A čo vy? Používate bázy pod make-up alebo očné tiene? Ako často? Máte doma niečo od Gosh? Aké je vaše jesenné líčenie? Tmavé pery? Linka? 

11 komentárov:

  1. Od včera mi blbne blogger a viac omylom vymazavam ako komentujem -
    Bol tu jeden anonymny komentar ktory som omylom vymazala namiesto odpovede :((( tak len ze ďakujem za podnet! A neberiem to ako hejt - ked je nieco pisane milo a slušne beriem vzdy k srdcu a dakujem :)
    Nabudúce nechaj aspon inicialky ;) nech vies ze to je tebe :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Hodia sa Ti takéto jesenné farby, výsledok je veľmi pekný:) Saši, kde by som zohnala takú náušničku, ako máš hore na uchu? Predpokladám, že nemáš dierku, lebo ani ja nie:)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Oooo nie ja som strasny strachopud:))) stary dobrý aliexpress :) biza stojí okolo,20€ a mam doma aj striebornú verziu v ktorej spim aj sa s nou realne kupem a ta stala 3€/2ks. Odporúčam :)

      Odstrániť
  3. Pěkný makeup :) Bázi pod makeup moc nepoužívá, spíše když jdu někam na událost a potřebuji aby mi vydržely stíny, tak akorát dávám bázy pod stíny. Na podzim spíše častěji volím tmavé rty. A od Gosh jsem ještě nic neměla.

    Somethingbykate

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tmave pery a kozena bunda to su dvr veci ktore mam na jeseni najradsej :)

      Odstrániť
  4. Pekne video, len mi pride, ze si velmi "viditelne" nalicena :) nemyslim to v zlom, ale prijala by som od teba nejake prirodzene nude licenie lebo tu je velmi vidiet vrstva na tvari, ale tak mozno to len mne pride kvôli tomu, ze to pozeram z videa, ze to nepride tak prirodzene :) ale inak je velmi pekne a pacila si sa mi viac takto bez výraznej linky :)
    A inak by si mohla spraviť nejake video, ako tipy na internetove obchody, kde sa a aka kozmetika oplati objednať ;) a som zvedavá na ten Loreal make-up :) Veronika

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. A ešte som sa chcela spýtať, ci chodis aj nenalicena ? A ak ano tak kam ?
      Ja napríklad vikendy mam take, ze bud vobec alebo vacsinou len obocie nalicim a dam spiralu a niekedy aj do prace :)

      Odstrániť
  5. dakujem za super tipy a oba sa mi pacia :) aj jemne, prirodzene licenie aj video s tipmi na eshopy :) mam ich zopar, super overene a zarucene, tak dufam, ze sa budu pacit :)
    A co sa tyka licenia suhlas, je vyrazne, tak nabuduce vyskusame to jemne a dufam, ze sa bude pacit :)

    A co sa tyka tvojej druhej otazky - nalicena nechodim takmer nikdy :) Jedina vynimka je tak raz za tri mesiace, ze v nedelu nikam nejdeme a potom idem na jogu bez make-upu :)Aaaaa este na lety dlhsie ako 6 hodin :) ale to uz teraz robim tak, ze sa pred pristanim nalicim :) Ale vo vseobecnosti do roboty, von - nikdy :) uplne jedno ci je vikend alebo tyzden :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Líčení ti sedí a vypadá skvěle, příjemné i na každodenní realitu. :) To mám ráda!

    BLOG Corculum | Stepanka_T
    Instagram

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne