utorok 7. novembra 2017

Na dlhé zimné prechádzky


Nastalo obdobie zimy a studeného vetra! Ja ako častý prechádzkovač to mám overené nielen kilometrami, ktoré sa nachodím ale aj stavom mojich rúk, ktoré sú veľmi nerady premrznuté. A nakoľko som vážne lenivá nosiť rukavice, potrebujem mať pri sebe vždy dobrý krém, ktorý mi krásne regeneruje presušené ruky, ktoré sú ako dve malé rozmaznané pricezné a nevedia vydržať trochu chladu.
Môj momentálny spoločník je nielen extrémne efektívny ale ešte aj extrémny rozkošný! Takže ak ste ako ja, alebo sa vám len míňa krém na ruky píšte si - Dermacol Intensive Hand and Nail Care, je presne to, čo hľadáte.

Krém je určený pre celodennú ochranu namáhaných rúk a aj nechtov a obsahuje pupalkový olej a maslo karité. Pokožku vďaka týmto zložkám krásne regeneruje, hydratuje a upokojuje. Krém je vcelku hutný a výživný preto vám reálne vystačí dať si do rúk veľkosť hrášku a jemne rozmasírovať. Ruky sú v momente krásne hydratované, premastené a ak vás pnú tak pocítite okamžitú úľavu. 


Aj napriek tomu, že je krémik ružový, vonia veľmi jemne a čisto, takže ho kľudne môže používať celá rodina. Nie, že by teda môjho manžela odradilo, ak by krém voňal ako Hubba Bubba alebo čerešňová čokoláda :) Skôr tým chcem povedať, že napriek presladenému obalu vonia veľmi jemne a nie až tak sladko. 

Krémik stojí okolo 3 € a pre mňa je radosť ho nielen používať ale aj vyťahovať z kabelky a tešiť sa z toho, ako pekne vyzerá :)

A čo vy? Ako zvládate zimu a vietor? Pne vás pokožka? Aký krém na ruky používate?

4 komentáre:

  1. No tento chcem už dlho vyskúšať len vždy na neho zabudnem :) tak píšem do nákupného zoznamu dm a najbližšia návšteva bude v kosiku :)
    Ja milujem kremy neutrogena aj ich telové, ale kupujem ich v rakusku lebo u nas su tie ceny hrozne vysoké a plus si vacsinou kupujem kremy z Avonu keď su v akcii vtedy stoja okolo eura a na noc su super, mam vzdy nejaky pri posteli, najviac z nich mam rada ten s kakaovym maslom :) Veronika

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja som kedysi kupovala neutrogenu ale presne ako pises celkom mi vadi jej cena :( nevedela som ze su v rakúsku lacnejsie tak pozriem ked tam nabuduce budem :)
      Dakujem za tip :)
      Inak avon mam doma aj ja vzdy presne ako pises super výsledok za malo penazi :)
      A tento isto skús je fakt dobrý!

      Odstrániť
    2. V Bipa kupujem 400ml balenie teloveho kremu vacsinou do 4 eur a to je bezkonkurenčna cena :)

      Odstrániť
  2. Tento krém vůbec neznám:)
    Používám nejčastěji krém na suchou pleť od Garnieru a nebo krémy od Alpy, která je většinou s bylinkami a to mi pomáhá asi nejvíc na pleť.

    Somethingbykate

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne