streda 29. novembra 2017

Perla medzi žulami


Minulý týždeň som dostala jeden strašne milý email na tému očné tiene a paletky. Mail ma  neskutočne potešil a povedala som si, že namiesto toho, aby som dobré tiene poradila len čitateľke napíšem vám o nich rovno všetkým.  Mail bol od milej Mariany, ktorú úplne nebaví líčenie, hrozí sa veľkých paletiek a hľadá len nejaké dobré, dostupné tiene, s ktorými nie je veľa roboty. 
Pri maily som sa vlastne úplne zarazila, pretože mi došlo, že pravda je taká, že málo žien má ráno čas a chuť vyhrávať sa s 15 minútovým tieňovaním, ale cieľom je pekné, jednoduché a dobré líčenie. Myslím si, že aj 98% môjho okolia funguje na jedných mono-tieňoch, ktoré vyťahujú každé ráno a pravda je taká, že urobia svoju vec. A tak som zalovila v svojej zbierke a našla moje staré, dobré overené Dermacol Duo očné tiene, ktoré by ste určite mali poznať, ak sa vám ráno nechce zdĺhavo líčiť, ale chcete veľa hudby za krátky čas. 


Tiene na prvý pohľad vyzerajú absolútne nezaujímavo a nudne a podľa mňa si ich 90% ľudí ani nevšimne. Mne samej boli poradené, takže vám nejde písať, aká som inovatívna a na čo som došla :) Problém tieňov je podľa mňa v zásade veľmi obyčajné balenie a ten dalmatínovský povrch a lá 90 roky. 
Keď si však tiene swatchnete na ruku pochopíte, kde spočíva ten zázrak. Tiene tvorí totiž úplne ideálne duo na každý deň - krásna maslová hnedá a jemná, žiarivá vanilková. 


Tiene majú fakt prekrásnu maslovú konzistenciu a sú super pigmentované. Čo treba povedať je, že márny nie je ani aplikátor, ktorý odvádza fakt dobrú robotu a úplne postačí. Štetce sú síce super pomocník a super vec, ale netvárme sa, že všetky staré dobré aplikátory by mali ísť do koša. 
Tiene držia pekne celý deň a hodia sa fakt na každodenné líčenie. Hnedý tieň naneste na celé viečko a za pomoci svetlého ho len pekne rozotrite. Nezabudnite svetlý tieň naniesť do vnútorného kútiku oka - pekne ho otvorí a rozjasní. 


Tiene stoja okolo 7 € a paletka má číslo 4. Zoženiete ich na mojom relaxačnom mieste a.k.a Dermacol predajňa alebo na ich stránke https://www.dermacol.sk/. Zo stránkou by som sa inak na vašom mieste skamarátila, pretože tam neustále prebiehajú rôzne akcie a viete počas nich ušetriť fakt veľa (riasenky za 3 €, nominálne zľavy, výpredaje..).

Ak máte inak aj vy nejaké otázky alebo chcete v niečom poradiť a nechce sa vám písať do komentárov môj mail vám je vždy k dispozícii. Rada odpoviem na hocičo, na to tu som :)

A čo vy? Paletky alebo mono/duo tiene? Ranné tieňovanie alebo jeden tieň či len linka? 

6 komentárov:

  1. to balenie je fakt nic moc, ale tiene su pekne

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ja som tiež skôr na mono tiene alebo také duá či triá. Toto duo od Dermacolu vyzerá perfektne, tá hnedá je nádherná :) E-shop Dermacolu je skutočne skvelý, objednávala som odtiaľ prvý krát počas Black Friday, kedy mali až 40 % zľavu na celý sortiment. Navyše dodanie bolo veľmi rýchle, som maximálne spokojná :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. jj úplne súhlas, podľa mňa majú neprekonateľné ponuky pri každom druhom sviatku :)

      Odstrániť
  3. Stíny jsou krásný, přesně moje oblíbená kombinace.
    Mně je úplně jedno jestli stíny míchám, nebo jestli mám mono stíny, či paletky. :)


    Somethingbykate

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. aj mne :) ale chápem, že kopec žien chce mať čo najrýchlejšie ráno pokoj :)

      Odstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne