štvrtok 14. decembra 2017

Last minute tipy na darčeky :)

Pomaly ale iste sa dostávame do štádia, kedy na e-shopoch začnú pribúdať hlášky ,,dnes je posledný deň na doručenie do Vianoc". Juj to je podľa mňa peak toho stresového času. Lebo viete, že už to fakt vrcholí a jedine, čo vám ostáva sú extrémne preplnené nákupné centrá (viem, že sa opakujem, ale Aupark je vaaaaaažne peklo). Ale! Dnes máme štvrtok, hlášky ešte nikde nie sú a mňa napadlo pripraviť vám zopár tipov na fajn darčeky. Na nete som našla niekoľko fakt pekných darčekových sád, pri ktorých platí - viac vecí za zvyčajne cenu jedného. Ja osobne som kupovala tiež jednu krásnu sadu, ktorú bohužiaľ nemôžem ukázať lebo človek, čo ju dostane by si toto mohol/la prečítať - ale vážne platilo, že bola lacnejšia ako samotný hlavný produkt a mala k tomu ešte 3 miniatúry zdarma.


Na to, aby bola darčeková sada pekná nemusí byť fakt vôbec drahá, príkladom je táto Bohemia Gifts and Cosmetics sada, ktorá obsahuje krásne zabalený sprchový gél a ručne robené mydlo. Ja na Bohemiu nedám dopustiť - poctivá česká značka, ktorá robí kvalitné produkty za naozaj fajn ceny. To balenie je pekná čerešnička navyše. Ak nechcete kupovať super drahé sady je podľa mňa lepšie isť do neznámejších značiek - dovolíte vašim známym vyskúšať niečo, čo nepoznajú a nie je to také prvoplánové ako bežné komerčné drogériové značky s taštičkou na kozmetiku :)




Akože toto nemá byť Bohemia post :) len proste uznajte, aké sú krásne tie sady - a všetky stoja do 9 €. Mrknite si samé, na Notino je ich fakt neskutočne veľa. Inak jedna rada s Notino na ktorej sme sa zhodli v robote :) Sama z dlhoročných skúseností viem, že Notino miluje veľa ľudí a preto vám garantujem, že si tam pred Vianocami postojíte v radi, či chcete alebo nechcete. Osobný odber stojí 1 € a zásielkovňa stojí 1,45 €. Ak máte nejakú Zásielkovňu v okolí radím vám priplatiť si 0,45 €. Tých 12 korún :) fakt stojí za ušetrenie nervov a času, ktorý tam strávite. Alebo ešte lepšie je objednávať do piatku :) pretože vtedy máte pri nákupe nad 44 € poštovné zdarma.



No ale späť k sadám :) Poznáte to, sky is the limit, takže ak je váš rozpočet väčší ako 10 € môžete ísť kľudne do krásnych sád, ktoré ma Clarins alebo moje obľúbené japonské Shiseido (tá je inak fakt brutálna). Možno sa divíte, že vám sem dávam len pleťovku a telovku, ale ak sledujete môj blog alebo môj youtube kanál, tak možno viete, že nie som úplný nadšenec darčekových sád parfémov. Parfémy milujem (to snáď viete) ale problém je, že veľa ľudí vidí darčekovú sadu a kupuje ju bez toho, aby sa zamyslelo. A potom väčšina ľudí dostáva sady, ktoré ani len neobsahujú veci, ktoré využijú ale s xy-taštičkami zdarma, ktoré len založia doma. Radšej papierový obal ale k tomu výrobky, ktoré sa hodia viac. Zo skúseností je super telové mliečko alebo parfémová minuatúra. 
Prekrásnu sadu má podľa mňa Prada Candy - ktorá má aj pekný papierový obal a aj super darček - telové mliečko. 


AAAA ešte jeden nečakaný objav, ktorý si hneď chytil moje srdce a keď sa z neho do zajtra nevyspím objednávam. Oni majú na Notino v akcii v sade aj Real Techniques! Nieeeeeeeeeeeeeee!!! Teda ánoooooooooooo! A ešte aké super sady!


Taaaakže žiaden stres, dajte tomu trochu rozmýšľania a verte mi, že 6 taštičku do zásoby nikto nepotrebuje. Radšej viac výrobkov :)

A čo vy a darčekové sady? Máte ich radi? Kupujete ich?


3 komentáre:

  1. Takové balíčky taky hodně k Vánocům pořizuji :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Z tých RT sád som skoro odpadla :D ale stále si neviem vybrať, ktorú chcem, asi všetky :D
    Inak, ja by som brala aj taštičku... Totiž, ja mám fakt len jednu a veľmi škaredú :/

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Já je s oblibou dostáávm a líbí se mi to i zabalené, má to takový ten správný dárkový tvar :)

    Somethingbykate

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne