sobota 6. januára 2018

Peter Thomas Roth - poznáte?


Ak sledujete moje súťaže tak tam veľmi často vidíte značku Peter Thomas Roth. V poslednej dobe som si uvedomila, že o tejto značke bohužiaľ veľa ľudí na Slovensku nevie a je to fakt fakt škoda. Celá filozofia značky je podľa mňa celkom zaujímavá - Peter značku založil pretože potreboval liečiť svoje problémy s pretrvávajúcim akné a z malej pleťovej značky postupom času vznikla fakt veľká celosvetovo uznávaná spoločnosť, ktorá ponúka fakt veľa pleťovej, telovej ako aj vlasovej kozmetiky. 
Ja som značku spoznala práve na základe jeho línie pre problematickú pokožku ešte pred rokmi, kedy som si kupovala jeho pleťové mydlo. To mám inak momentálne objednané, takže keď mi dôjde, môžem pripraviť recenziu. Ako sa mi pleť zlepšovala prešla som na jeho vlasovú kozmetiku a keď si chcem dopriať tak aj telovú. A čo je najzaujímavejšie, ide v zásade o maďarskú značku, pretože Rothovci kedysi vlastnili viacero maďarských kúpelov a vodu do svojich výrobkov čerpali práve odtiaľ. Zoznať túto značku nebolo úplne najjednoduchšie (ja dávam manželovi zoznam, keď je na služobke) ale zistila som, že tie top výrobky má aj Notino. 


Top topov top sú pre mňa ich Mega Rich šampón a Mega Rich kondicionér. Mám ich neskutočne rada na cesty, pretože sami o sebe urobia vo vlasoch taký brutálny objem, že vy si vlasy nepotrebujete nijak špeciálne fúkať, aj tak budú objemné až až. 
Okrem toho, že vlasom dodajú brutálny objem nechajú ich krásne lesklé a hebké vďaka obsiahnutým vitamínom C,E a B5. Šampón a kondicionér vonia veľmi príjemne citrusovo - a to vám dodá taký ten príjemný pocit čistoty a sviežosti. 



A ako som spomínala, že keď si chcem dopriať trochu luxusu mám doma aj sprchový gél - Mega Rich Body Cleanser. Veľké balenie má 250ml a stojí okolo 25 €, čiže si viete predstaviť asi akou rýchlosťou taký produkt míňam. Čo je na ňom však úžasné sú dve veci - jednak absolútne skvostná, jedinečná a svieža citrusová vôňa a jednak to, ako šetrný je sprchový gél voči pokožke. Aby som upresnila - tých 2x :) čo som ho doma mala, som si ho vždy kupovala na letnú dovolenku pretože je veľmi jemný a citlivý voči spálenej a slnkom namáhanej pokožke.  Pokožku očistí a vyživí - čo potrebuje naozaj každý, kto sa so slnkom až tak nemá rád :)

Tak dúfam, že som možno priniesla niečo nové a môžete sa tešiť na zajtra :) Čaká vás jedno veľmi očakávané video :)

A čo vy a PTR? Poznáte? Akú značku používate, ktorá nie je až taká známa, ale je fakt super?

4 komentáre:

  1. tiež vôbec nepoznám túto značku, ale podľa tvojho rozprávania vyzerá naozaj super a kvalitne <3

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Vyzerá zaujímavo, idem si popozerať sortiment. Možno konečne nájdem "svoj" šampón :)

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne