streda 10. januára 2018

Super preplesk! NYX Empowered nahradil Lip Lingerie!!


Poznáte to, že si myslíte, že ste našli najlepší výrobok na svete a že ho už nikdy nič nenahradí? Ja viem, že to znie extrémne vznešene, teatrálne a celkom neuveriteľne, ale chápte ma v jednom - 2 roky!!!! som nenašla nič lepšie, čo by ma nadchlo viac ako NYX Lip Lingerie lesky. Tie farby! Tá konzistencia! Tá výdrž! A potom.. potom som vyskúšala NYX Super Cliquey a zrazu viac ako po Lingerie siaham po tejto brutálne dobrej vecičke.  Aby ste ma rovno na začiatku chápali - sú to dva úplne odlišné produkty - len je to, ako keby som po roku nosenia nohavíc zrazu začala nosiť sukne :) Úplne iný výrobok, úplne iná farba, úplne iná konzistencia - ale s brutálnym výsledkom. 


Čo je na Super Cliquey úplne iné (a podľa mňa si to buď zamilujete alebo to budete úplne neznášať) je aplikátor. Keď rúž otvoríte čaká vás slzičkový aplikátor, s ktorým si veľmi jednoducho a precízne nanesiete rúž na pery. Mne sa to straaaaaaaaaaaaašne páči a príde mi to brutálne praktické. 

Inak ako z názvu vyplýva - rúž používate tak, že si ho ,,vyklikáte" hore (ako niektoré korektory) a následne pohodlne nanesiete. 



Ja mám doma rúž vo farbe Empowered - čo je taký mix hnedej/bordovej/gaštanovej. Rúž je matný a nenormálne pigmentovaný. Konzistencia je inak druhá vec, ktorú na výrobku zbožňujem - rúž je nezvyčajne hutný (znie to divne uvedomujem si to) ale aj vďaka tomu pery nevysušuje (a to hovoríme o matnom výrobku). 

A do tretice všetko dobré - výdrž! Rúž znesie jedlo, pitie a vydrží neporušený cca 3 hodiny. Krásna, výrazná matná farba, ktorá sa nedá nezamilovať!



Ja som sa úplne zamilovala a garantujem vám, že pri jednej farbe určite neskončím. Fakt neviem, ako to v NYX robia, ale podľa mňa sú abolútne neprekonateľní vo výrobkoch na pery. Nemala som fakt ešte ani jeden, ktorý by bol čo i len priemerný a čím viac od nich skúšam tým viac nechápem. Inak ak vás láka kúpiť si teraz niektorý z NYX leskov možno vám pomôže video, ktoré som o nich natočila ešte niekedy na jar :) Tam uvidíte to moje nadšenie aj naživo :)))



A čo vy a takýto tvar aplikátora? Hot or not? Aký je váš top obľúbený NYX produkt?

4 komentáre:

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne