nedeľa 21. januára 2018

Video: Lenivé líčenie


Absolúúúúútne netuším, čo sa to so mnou stalo, ale posledné týždne absolútne nezvládam ranné vstávanie. Doteraz som vždy vystrela po zazvonení budíka ako raketa, ale tieto časy sú nenávratne preč. Budík zazvoní a ja nie a nie vstať. A potom mi zrazu chýba 15 minút na líčenie, ktoré musím doháňať niekde inde. Pri líčení!

Takže posledné obdobie majstrujem 8 minútové líčenie, ktoré som vám dnes natočila. Veľmi rýchle a veľmi efektné :)


Všetky výrobky nájdete zalistovaní pod videom na youtube :)

A čo vy a vstávanie v tomto hroznom počasí? Ide vám? Koľko vám trvá ranné líčenie?

11 komentárov:

  1. Ten problém poznám, odkedy mi predpísali lieky na alergiu tak som ani raz nevstala na prvý budík, zatiaľ čo predtým som niekedy bola hore aj pred budíkom... tak tiež sa z môjho ranného líčenia stala skrátená verzia :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. a to by som povedala, že lieky na alergiu práveže urobia opak :) že kým ich nemáš, môžeš byť unavená, vyčerpaná ale keď ti ich práveže dajú, tak že naberieš nový dych do života :) - tak si aspoň predstavujem môj život, keby som sa odhodlala nechať si rozpichať ruky :) :)

      Odstrániť
    2. No práveže teraz spím fantasticky, dokonca tak dobre že mám problém vstávať :D takže asi zabrali, aj keď som teda nemala silnú alergiu. A ak rozpichaním myslíš prick testy, tak práveže vôbec, lebo to ti ani nepichnú, len trošku poškrabú kožu ihlou, skôr to šteklí (a to ja ihly naozaj naozaj nemám rada) :D

      Odstrániť
    3. jj toto som myslela :) mne to síce veľa ľudí hovorí, že to nebolí alebo že ako keď ťa štipne včela, ale to neni moc dobré prirovnanie, lebo ja z včely vždy spuchnem :DDD a bolí to teda riadne :) No uvidíme, možno sa v 2018 odvážim :)

      Odstrániť
  2. Och, ja mám problémy so vstávaním každý jeden deň :D a osobne tiež tie vosky na obočie nepoužívam, tieň mi 100% stačí :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. urobíme si prieskum, či nájdeme niekoho, kto ich používa :)

      Odstrániť
  3. Pre mna toto určite nie je lenive licenie, mne to stále pride skor ako moc viditeľné a stále rovnaké u teba len tam nie je linka. Nerozmýšľala si nad nejakym kurzom ? Pre mna lenivy make-up je no make-up make-up. Len make-up alebo skor len korektor, obocko a mozno najviac špirála. Prepáč, ale nečudujem sa, ze mavas dost casto nedokonalosti na pleti, ked sa kazdy den malujes a v takych množstvách a som prekvapená, ze ta aj manzel nepresvedci, ze nech ides von aj nenamaľovana, aby ti pokožka dychala a aj mraz ti ju trocha vystipal :)
    Si veľmi pekná ak bez make-upu, tak si začni viac verit. Ja osobne by som na teba viac na ulici pozerala ako na blazna kebyze ta takto nalicenu stretnem, napríklad aj na tej zeleznej studienkre ako keby si sla prirodzená, krásna, nenalicena :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. tie nedokonalosti sú skôr genetického charakteru ako make-upového :( bola som s tým aj celkom dlho v nemocnici v časoch, kedy som z make-upu mala doma čerešňové Labello :) Ale chápem tvoj komentár a súhlasím :) Ak je niekto ok s tým ísť von bez make-upu má môj obdiv a rešpekt. Ja osobne som sama zástancom prirodzenej krásy, len bohužiaľ nie na sebe. Veľmi veľmi veľmi pekne ďakujem za neskutočne milé a povzbudivé slová, ešte aj vzhľadom na to, že neznášam točiť líčiace videá pretože mi fakt nie je príjemné dávať moje nenalíčené ja vonku na internet.
      Takže tvoj komentár pre mňa pôsobí ako balzam na dušu a nemáš poňatia ako veľmi si ho vážim a cením! ďakujem!

      Odstrániť
    2. Potešilo, že si to dobre pochopila :) tak možno je na čase si dat rok 2018 prelomový a začať chodit von, na prechadzky nenamalovana aspon raz do týždňa :) s manzelom nahodte teplaky, roby nechať v skrini a šup von :) taká priprava na dieťa, ktoré príde, ked budete pripravení a tam asi nebude čas na ani len rozmyslanie o full make-upe ;) ale možno bude a to budeš zasa mať ty moj rešpekt :) Veronika

      Odstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne