sobota 27. januára 2018

Zimná ružová stálica


Ružová je podľa mňa farba zimy :) Všetky tie studené podtóny, chladné farby a trblietky sú niečo, na čo sa vždy teším a týchto pár mesiacov si to užívam. Ale nebojte sa :) stále vedie bordová a hnedá :) ružová je až na treťom mieste.  Ale kým o tmavých farbách vám píšem skoro každý týždeň dnes som sa rozhodla dať vám jeden ružový tip. U mňa doma je už nejaký ten rok a stále neomrzel :) a vlastne mám dva tipy! Jednak fakt pekný rúž a jednak jednu šikovnú novinku o ktorej by sa oplatilo vedieť :)



No poďme po jednom :) ten ospevovaný rúž sa volá Dermacol Lips Seduction a má odtieň 07.  Ako môžete vidieť je to krásna ružovo/fialová farba, ku ktorej nepotrebujete riešiť ani nejaké výrazné líčenie, pretože rúž a nejaké pekné líčka si vystačia spolu aj samé.

Čo mám nesmierne rada sú balenie Lips Seduction rúžov - ak nepoznáte, rúž len stlačíte dole a on sa vám jednoducho sám pekne vysunie. Je to milé a keď je vám dlho môžete si klikať :) ak máte doma deti alebo hravého muža ako mám ja radím dať bokom :)

Rúž je  príjemné mastný a drží cca hodinku/dve. Posledná vec, ktorú potrebujete vedieť je, že stojí čosi cez 5 €.


A poďme rovno na druhú ružovú vec! Pamätáte si ako Gosh na jeseň predstavil rozjasňujúcu ceruzku? Tak teraz to urobil aj Dermacol ale! vyrobil ju v super peknom ružovom podtóne. Osobne sa priznám, že najprv mi to prišlo ako milá nice to have vec, ale tak som si na ňu zvykla, že ju používam denno-denne.

Ceruzka má dve strany - jedna je matná, korektorová a druhá je lesklá rozjasňujúca. S tou matnou si viete pekne (a fakt ľahko) orámovať tvar obočia, aby vyzeralo precíznejšie a dokonalejšie a s tou lesklou si dodáte pekný lesk, kam potrebujete.

Ak keď sa na obale píše, že je na obočie ja sa teda vôbec neobmedzujem. Ceruzku používam na peru, na noštek, do kútika oka alebo kľudne aj ako spodnú očnú linku. Je totiž fakt mäkká, fakt mastná a drží neskutočne dlho. A tá farba! Fakt krásny studený podtón ideálny pre všetky vápenky :)

 


Ceruzka má len jednu farbu, takže sa nemáte kde pomýliť :) Stojí okolo 7 € a je to zase jeden z tých výrobkov, ktorý budem podľa mňa používať ešte o tri roky (ááááno viem, po záruke :)

A čo vy a ružová? Nosíte ju? Oblečenie? Rúže? Lesky? Líčka?

2 komentáre:

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne