streda 7. februára 2018

Nebuďte na Valentína hnusné, dobre?


Rovno si v tejto prvej vete ujasnime jednu vec :) ak nemáte radi Valentín úplne beriem a rešpektujem a potom tento článok berte ako pekné tipy na dobré veci. A ak máte radi Valentín tak si potom ujasnime druhú vec - nie je nič horšie, ako keď vám chce niekto spraviť radosť a vy mu poviete, že nič nechcete. To je straaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaašne zlé. Vezmite si to z úplne opačnej strany - ako strašne máte vy radi, keď môžete niekoho obdarovať a urobiť niekomu radosť. Tak dovoľte urobiť radosť aj tej druhej strane a ak sa vás opýta čo by ste chceli zamyslite sa, čo by vás potešilo ako valentínsky darček :) alebo sa dnes inšpirujte. Alebo mu to kľudne naznačte, pretože verím, že každá polovička sa ide roztopiť z toho, keď niekoho urobí šťastným a spokojným.

Ja som si pre vás dnes pripravila tri Valentínske tipy, ktoré sú také, že si ich podľa mňa bežne nekúpite, ich cieľom je rozmaznať a urobiť radosť :)

Je to už nejaký čas, čo majú na Notino Bath and Body Works a ak ste si ich sortiment ešte nepozerali, je na čase tak urobiť. Úplne romantické nie sú dezinfekcie na ruky :) - aj keď tie sa fakt oplatí vyskúšať, ale také sviečky! To je už iná liga. A veď viete, sviečka navodí atmosféru a ono to už potom ide takým tým Valentínskym štýlom. 

Takže môj tip číslo jedna je nejaká pekná sviečka. Pretože ich máme podľa mňa všetci radi, a priznajme si, komu do nich nie je ľúto investovať peniaze :) Ale raz za čas ako darček, to veru poteší!


Tip číslo dva sú štetce. Ja sama som ich dostala minulý rok na Valentína a bola som absolútne nadšená! Dokonca som našla túto sadu, ktorá je nielen super praktická, ale aj brutálne krásna a Valentínska. Volá sa Real Techniques Ready Set Glow a obsahuje štetec na líčka alebo bronzer, štetec na krémový rozjasňovač, blending brush a beauty blender.  
Štetce sú vcelku praktický darček, ktorý vám bude slúžiť niekoľko rokov a každé ráno si môžete pripomínať príležitosť, pri akej ste ich dostali. A čo už je romantickejšie ako každo- denné opakovanie Valentína?

A do tretice parfém. Je to veľký šok? Ale uznajte, mohla by som ja skončiť nejaký wishlist bez toho, aby som vám sem dala parfém? Nie! A ak sa to náhodou raz stane, niečo so mnou nie je v poriadku, alebo som si najala tieňovú Biancu :) Vtip :) Každopádne, ak by ste sa ma na prvú opýtali, čo je ideálny valentínsky darček pre muža alebo ženu vždy by bola moja najúprimnejšia odpoveď parfém. Milujem parfémy! Pánske (na manželovi pochopiteľne) dámske (na mne) a je to darček, s ktorým sa spájajú momenty, spomienky, dokáže vylepšiť náladu a zmeniť tak chod celého dňa.

Ak by som vám mala dať tip na jeden konkrétny a neokukaný bol by to Gucci Bloom. Ten mi inak zapadá aj farbou do dnešného článku :) a jednak je fakt krásny, kvetinový, jarný ale zároveň výrazný. Ja sama ho mám na svojom wishliste a ktovie ktovie, možno vám ho do konca mesiaca zrecenzujem. To je inak moje zbožné prianie :) takže to berte s rezervou. Na Notino som ho našla v tejto skvostnej darčekovej verzii a verím, že by som nebola jediná, komu by sa roztopilo srdce, keby si niečo takéto 14 rozbalil :)



A inak ešte jedna vec :) nezvyknem promovať súťaže iných stránok, ale ak si náhodou jedna z tých, čo ich svet momentálne vytáča, tak sa namiesto kúpy žrebu zapoj do súťaže na Notino o kozmetiku v hodnote viac ako 1000 €. Pravidlá sú, že zahlasuj za top parfém a výhra je, no viac ako brutálna :) Je to inak prvá súťaž do ktorej sa tento rok zapájam, tak si držím palce ale rovnako držím palce aj vám :) Ak vyhráte, verím, že mi pošlete dobrú karmu :) Súťaž trvá do 9.2 tak šup šup.

A čo vy? Oslavujete Valentína? Niečo ste si vypýtali? Čo ste kúpili?




3 komentáre:

  1. Naozaj pekné tipy na Valentína. Ja proti tomuto sviatku nič nemám, ale ani ho nejako neoslavujem.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Nie? A to by som (neviem prečp) povedala, že zrovna ty budes :)

      Odstrániť
  2. Díky za typ na soutěž, zkusila jsem štěstí. Tobě ho přeji také. A Valentýna neslavím, přítel je stejně na Slovensku :)

    Somethingbykate

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne