piatok 2. februára 2018

Skúšali ste NYX štetce?


Strašne by som si želala dve veci. Jednak mať taký kozmetický stolík ako youtuberky, kde by som mala vonku porozkladané moje štetce a jednak mať štetce, ktoré sa čistia samé. Neznášam!!! si umývať štetce. Ani vám neviem presne povedať prečo, ale nenormálne ma tá činnosť nebaví a ubíja a vždy, keď si v nedeľu predstavím, že ešte mi ostáva umyť si štetce prechádza ma nálada. A to som si prosím pekne nakúpila aj množstvo zlepšovákov na to, aby sa mi tie štetce ľahšie umývali, ale môjmu nadšeniu to nijak nepomohlo. 

Preto mám inak doma štetcov haldu, pretože keď niekedy nejakú nedeľu vynechám (ehm) viem, že mám doma dostatok čistých štetcov, aby som bola ešte týždeň ok :) Vieeeeeeeeeeeeeeeem, nie je to dobré, ale čo si budeme klamať, že som manželka Mr. Proper.

No a už sa skoro dostávame k recenzii :) Zistila som, že doma nemám štetec na tekutý rozjasňovač a hľadala som, aký by bol na to dobrý. Našla som jeden v NYX a oni vám ho rovno mali v balení troch :) Tak teda dnes dostanete recenziu nielen na ten jeden ale rovno ešte na dva ďalšie :)


Celá tá sada je fakt super! Jednak tam vybrali fakt dobrý mix štetcov (žiadne štetce na rúž ako tomu býva zvykom :) ale štetec na make-up, rozjasňovač a korektor a dali k tomu ešte ako bonus peknú taštičku. 
Takto, taštička je ok, nepadám z nej na kolená ale zmestia sa do nej štetce, čo je super praktické na cestovanie. Do 90% mojich taštičiek sa štetce bežne nezmestia, takže ich nosím v igelitových sáčkoch, čo je teda extrémne posh. 


Štetec na make-up je klasický flat syntetický štetec, ktorý je vždy šikovným pomocníkom. Ja osobne som s týmito plochými štetcami začínala a postupne som ich vymenila za buffing brushe. Ak však dôjde k tým nedeľám, kedy vynechám to čistenie na radu sa dostávajú aj tieto štetce a sú fakt fajn. Mám pocit (dajte vedieť, či aj vy), že výsledný make-up pôsobí prirodzenejšie a že štetce jedia menej make-upu.


A poďme k tomu hlavnému štetcu :) Štetec na tekutý rozjasňovač. Nenormálne som si za posledný mesiac obľúbila naspäť môj Maybelline Master Strobing Liquid rozjasňovač (recenzia tu:klik) a pochopiteľne, že som na neho chcela nejaký super-duper štetec. 

A tento je fakt brutal! Sú tri možnosti použitia:
1, nanesiete mikro málo rozjasňovača na ruku a vklepkáte následne štetcom na lícne kosti
2, nanesiete malé množstvo rozjasňovača na lícne kosti a jemne rozotriete štetcom

3, alebo! rovnako krásne s týmto štetcom nanesiete aj klasický práškový/pudrový rozjasňovač. Stačí ho mikro málo, štetec si ho krásne chytí a nanesie

Krásna precízna robota, veľmi dobrá veľkosť, vďaka ktorej budete mať produkt fakt krásne nanesený. Myslela som si, že budem spokojná, ale moje očakávania boli 200% prekonané. 


A tretí cute štetec je určený na tekutý korektor. Super šikovná vec pod oči, na nedokonalosti. Korektor je u mňa vec na dennom poriadku, takže ak mám byť úplne úprimná tento štetec zatiaľ používam najčastejšie. Štetec je veľmi jemný, takže na pokožke je precízny a korektor pekne splynie z pokožkou ale neuberie z neho. 


Dobré štetce má ten NYX :) (ne)prekvapivo. Inak minule som videla v obchodoch novinku - púdrové rúže :) skúšali ste to niekto? Mňa to strašne láka, len by som chcela vedieť, či je to lákavá blbosť alebo fakt dobrá vec. Dajte vedieť :)

A čo vy a štetce na make-up? Ktorý typ vám sedí najviac?

11 komentárov:

  1. vyzerajú veľmi pekne a kvalitne :) ja stále ostávam verná svojim Zoeva :)
    MakeupbyVeo

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. do tých vôd som ešte nezarúbala :) ale aj na to raz príde :)

      Odstrániť
  2. štetce vyzerajú naozaj super, veľmi sa mi páči že sú celé čierne ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Vyzerajú naozaj pekne, ja nemám doma žiadny tekutý rozjasňovač, mám radšej tie púdrové, takže mi vlastne toto trio ani nejako moc netreba, ale fakt sa mi páči :D ❤ xx

    Simona | l i v e i n f o x w o r l d

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. nie? Vážne? OOOOOO niekedy vyskúšaj to je úplne iný efekt :)

      Odstrániť
  4. Mala som jeden pudrovy ruz z dmky od tej ich novej znacky trend it up sa tusim vola no bol peknej fialkovej farby take na jesen ci zimu ked som si ho skusala na ruku bol ok ale na perach cista katastrofa pigmentacia velmi slaba skor nico ako keby som si vklepkala ocny tien na pery same vrasky teda tie male rihy na perach bolo vidno aspon pre mna nikdy viac..neviem mozno to bolo len znackou ale podla mna to ti tak az nezafarbi pery ako ine matne ruze cize zbytocnost :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ked ta DM dekorativka :( ja som o tom tocila aj jedno video a vacsina z tych ich veci bola uplny fail. Mne teraz poslali na Vianoce jeden ruz presne z tychto trend it up a ani to nejdem recenzovat, lebo este si nahodou niekto neprecita recenziu a podla obrazka usudi ze je to dobre a potom ma zlincuje :) lebo brutaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaalna farba fakt! Ale mam pocit, ze odkedy som mala ten ruz minuly tyzden pery mam tak dosusene ze sa mi este stale supu.
      To bolo ako savo v tycinke! :(((

      Takze teraz neviem :( na jednu stranu hej, moze to byt ultimatna blbost - lebo ruz ako puder hej :) ale na druhu stranu NYX je total najvacsi macher na vyrobky na pery takze hovorim si, ze pustili by von blbost? Neviem :( snad ked ma niekto vytoci v robote budem sa ukludnovat v Rituals a nie pudrovym ruzom :)

      Odstrániť
    2. jezisi jaky roman som ti odpisala :D

      Odstrániť
  5. Jééj, tie sú krásne, ešte som od NYX štetce nemala, no vyzerajú veľmi dobre. :)

    Rebelliouslily

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Vážne sú :) čím viac ich používam, tým viac sú super!

      Odstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne