utorok 13. februára 2018

WUEEEEEEEEJ jeden plus jeden parfém zadarmo! Šupitooooo


Ešte chvíľu ostanem v tej Valentínskej téme ak vám to nebude vadiť :) Lebo veď viete, mám rada ten sviatok a našla som niečo fakt cute. Alebo som našla dôvod na nákup, alebo som našla jeden super zištný dôvod na nákup :) Volajte to ako chcete, ale dnes vám musím napísať o jednej veci, ktorá vôbec nie je novinka, ale nevadí, niektoré veci mi môžu dôjsť aj viac ako rok po zavedení :)

Každopádne - všetci vieme, že Dermacol má parfémy - to nie je novinka. Ak ste všímavejšie ako ja tak rovnako viete, že majú aj pánske parfémy (božeeeeeeeeeeeeee teraz keby sme sa stretli naživo tak pletiem slová, pretože mám veľa noviniek v jednej a musím vám to nejak usporiadať a dúfať, že zo mňa ešte chytíte aj moje nadšenie :) a neuverííííte ale momentálne na ich stránke prebieha akcia o ktorej mi nikto nepovedal a našla som ju len vďaka môjmu nekonečnému online nakupovaniu jeden plus jeden parfém zadarmo!!!! Aspoň niekedy sa oplatí byť nehanebný online maniak :)



No a okrem toho, že som beznájdený online nákupca som aj taký malý stalker Dermacol obchodu v Auparku :) niekedy si inak strašne želám, aby som im mohla povedať, že som blogerka a že im nechcem nič ukradnúť, pretože nechcem vedieť, aké percento návštev im tam robím ja s mojimi sprievodmi :) Každopádne Dermacol má dve nové vône Sweet Orange and Honeysuckle a Sea Salt and Lime. A záver milovníka parfémov? Museli vymeniť ich dvorného parfuméra :) Lebo tieto dva kúsky sú absolútna pecka, konkurujúca hocičomu v parfumérke. Overené presne 12 ľuďmi - nikto, podotýkam nikto, mi neveril, že mám na sebe Dermacol. 

Poďme si ich predstaviť :)


Sweet Orange and Honeysuckle je niečo medzi Moschino Love, Light Blue a Lanvin Merry me. Ak sledujete môj blog tak viete - že je to mix mojich troch obľúbených parfémov, takže keď som parfém prvýkrát ovoňala skoro som padla na zadok. Bruálne krásna sladká, jemne cistrusová vôňa, ktorá neskutočne stotožňuje jar. Takže fakt krásny mix citrusov a sladkého ovocia!

Ja som sa do voňavky fakt zamilovala na prvý ňuch, ale čo ma šokuje je, že do parfému sa zamiloval aj môj manžel, ktorý si ho dokonca na mne aj párkrát vyžiadal :) a verte mi priatelia :) to je naozaj pochvala voňavky :)


No a ten druhý fail, ktorý som naznačila na začiatku bola druhá novinka Sea Salt and Lime. Takto :) Keď som videla Sea Salt napadlo ma, že to bude niečo ako Jo Malone - netradičný, jedinečný unisex parfém. Limetka ma v zásade nezaujala - ale tá slanosť! Dajte do muffinu salted caramel a máte moje 3 € isté :) nooo a potom som parfém rozbalila s kamarátkou (ten som predtým nevoňala) a bol brutal pekný, ale výrazný, citrusový, svieži až taký pánsky. Kamarátke voňal tiež, ale obe sme sa zhodli, že je vcelku netradičný na Dermacol lebo bol taký do pánska. 

Ehm. On je pánsky :) Tá modrá mi to mohla indikovať aj skôr, alebo možno popis na stránke ale nevadí :) Vidíte, aspoň som ho neškatuľkovala a vďaka tomu som našla fakt zaujímavú sviežu, ale ťažšiu vôňu. Moja dilema teraz je, či sa podeliť s manželom alebo si ju nechať ako správny škrečok :) Ale zajtra je ten Valentín, tak neviem :) možno sa o ňu môžeme deliť :)

Tak či už si kúpite do večnej zásoby 2x Honeysuckle :) --- lebo je to faaaaaaaaaaaaaaaaakt brutal! alebo si objednávku rozdelíte s kamoškou, alebo vyberiete jeden parfém sebe a druhý vašej polovičke akcia 1 plus 1 na parfémy je top top top top! 

Ako by ste sa vysporiadali s takouto akciou vy? Využijete ju? Voňali ste novinky?

6 komentárov:

  1. Parfémky vypadají skvěle, musím jít k nim přivonět. Jinak akce 1+1 jsou super. :-)
    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Takéto akcie mám asi najradsej :) no kto nie? Parfumy vyzerajú už na prvý pohľad Krásne, určite tak aj vonaju :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. aj ja :) kiež by také akcie boli všade :) alebo aj dobre, že nie sú, ako blázon by som si kupovala voňavky každý mesiac:)

      Odstrániť
  3. Uuuu, zaujímavá akcia! Ešte som žiadny Dermacol bohužiaľ neskúšala, ale niektoré kombinácie sú zaujímavé :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. juuuuj Zuzi musííííš ovoňať :) vážne! A túto ako prvú!

      Odstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne