utorok 20. marca 2018

Rychle, stručne a efektívne


Neviem prečo, ale ten Elnett mi začal strašne smrdieť :D vážne. Neviem, či sa mi niečo zmenilo v nose, alebo sa niečo stalo tomu laku (snáď nie) ale fakt divne páchne. No tak nebudem plakať nad rozliatym mliekom, a objednala som si starý, dobrý Matrix. Akurát zase v inej verzii ako doteraz, lebo veď o čom by bol ten život, keby som používala stále tie isté laky na vlasy. Nebudem vám vôbec klamať, zase som išla mojim klasickým štýlom - pomer cena a veľkosť :) a výsledkom bol Matrix High Amplify . Prisahala by som, že z línie High Amplify som mala taký sprej, ktorý robil objem vlasov a striekal sa ku korienkom, ale neviem nájsť tú recenziu, tak je možné, že som ho len chcela a nemala. Alebo (skôr), že to bol jeden z tých časov, kedy som nepoužila menovku :) a teraz ten príspevok nenájde už ani Mark Zuckerberg :)


Každopádne :) lak má skvostnú 400 ml veľkosť, takže verím a dúfam, že ho neuvidíte v spotrebovaných skôr ako na jeseň :) Čo je na ňom super okrem veľkosti a ceny (ak sa nemýlim okolo 6-7 €) je, že naozaj krásne vlasy fixuje, brutal rýchlo zasychá a skôr do matna. Viem, že to znie divne, ale lak vlasy pekne zafixuje a nechá na nich pekný, prirodzený výsledok. To, že pekne drží, je pre mňa úplná samozrejmosť, veď predsa len ide o Matrix :)

Ale dve veci ešte! Lak sa veľmi dobre vyčesáva (žiadne biele poprašky) a bohužiaľ nevonia sladko. To ma inak fakt prekvapilo, že vonia klasicky lakovo na vlasy. Žiadne tutti frutti Matrix vône :(



Jeden tip na záver - Matrix má na svojich lakoch akoby ochrannú vrstvu - takže potom si ju nezabudnite odlomiť, nech nie ste ako moja mamina, ktorá pol roka nadávala, aký pokazený lak si kúpila, že jej neprepúšťa skoro vôbec ten výrobok :) muwuwhahahaa :) :) Ozaj a lak mám z https://www.parfemy-elnino.sk/ :)

A čo vy a laky? Ktorý okupuje vašu poličku?

2 komentáre:

  1. Ja laky veľmi nepoužívam, ale keď už, tak mám doma taký obyčajný od Baley. :-D Inak skvelý je od Syoss, ten používal môj priateľ a skvele držal. Od Matrixu som lak neskúšala, ale mám rada túto vlasovú kozmetiku. Najradšej mám olej a ochranný sprej na žehlenie vlasov, vonia úchvatne. :)

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne