štvrtok 29. marca 2018

(skoro) olejový týždeň :)


Hovorím si, že aj napriek tomu, že tu bola včera recenzia na olej, tak snáď nevadí, že bude aj dnes, pretože každý olej je úplne z iného súdka. Aj keď v konečnom dôsledku sú oba oleje určené na hydratáciu a zjemnenie, tento dnešný by som veru na bruško nepoužila :) ale vrelo ho odporúčam na vlásky :) Aby som veci uviedla na pravú mieru, nie je to úplne olej ale sérum pre vysoký lesk vlasov, pretože samotný výrobok síce vlasy uhladí ale dodá im hlavne brutal krásny lesk. 

Neviem, či je to tak u všetkých farieb, ale mňa k nemu nakopla ešte pred pol rokom kamoška, keď sa jej blond vlasy vyslovene ligotali vo svetle a keď som sa jej opýtala, ako je to možné, povedala, že používa túto vecičku a je to fakt super. A fakt inak je :) len opäť raz zase odporúčam čítať návod :) Sérium si totiž nanesiete do dlaní, kde ho ale potrebujete zohriať - ja si nanášam dve pumpičky a následne si ich reálne pošúcham v rukách a potom si z rukami prehrabnem vlasy. Sérum potom vlasy uhladí, zjemní a fakt im dodá pekný lesk :)

Aj vy ste mi chválili v posledných videách vlasy, tak už viete, prečo boli pekné :) Sérum stojí okolo 11 € a pri spotrebe akú mám, mi podľa mňa vydrží dovtedy, kým pôjde moje bábo do škôlky :) No veď uvidíte v spotrebovaných o tri roky :)


Na záver ešte dve veci :) sérum krásne vonia (jemne, sladko - ale skôr ten typ kaderníckych výrobkov) a má takú zvláštnu jemne mazlavú konzistenciu. Vidíte musím to prestať volať olej - pretože jednak to ani olej nie je :) a jednak to ani len nemá takú konzistenciu. Takže príjemne tekutá a jemne mazľavá konzistencia, ktorá sa veľmi dobre nanáša a distribuuje vo vlasoch. 

OOOOOOO a nezabudnite sem dôjsť zajtra :) budem tu mať recenziu na niečo veľkonočné a super cute :)

A čo vy a oleje na vlasy? Ako často ich používate? Ozaj, ktoré stylingové výrobky používate? Lak? Tužidlo? Suchý šampón?

4 komentáre:

  1. Ahoj, prave si to pozeram na internete a su tam dve cenove hladiny - okolo 3 eur a potom cez 11. 🤔🤔🤔

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. omg kde je prosím ťa za 3?:)) pošli link prosím :))

      Odstrániť
    2. https://www.parfemy-elnino.sk/toni-guy-glamour-olej-a-serum-na-vlasy-pre-zeny-30-ml/

      Je to ono? Ta flaska za 11 vyzera rovnako

      Odstrániť
    3. nie je tá istá, ale podľa toho, čo som si teraz googlila by mal byť efekt takmer totožný :) takže super!!!! dakujem :)

      Odstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne