štvrtok 5. apríla 2018

Eventuálne, paletka roka


Túto paletku mám doma nejaký ten piatok a popravde som sa príliš nemala k jej recenzovaniu. Dôvod je veľmi jednoduchý - z 12 odtieňov používam 3 (kto uhádol, že tie úplne napravo? :). Takže fakt pekná paletka, fakt super pigmentácia, super výdrž tieňov, ale pravda je taká, že tie farby nie sú úplne moja šálka kávy. Ale! Aj keď budem asi posledná na tejto planéte, tento týždeň som zistila, že farba tohto roku je fialová a farba tohto leta je modrá - čo robí z tejto paletky vlastne top výrobok roku 2018. Tak sa na ňu teda pozrime, a aj keď mňa farebne neočarila, vás možno úplne nadchne.



Jej názov je vcelku poetický Smoke Screen a ako asi vidíte ukrýva 12 tieňov :) farby vidíte aj samé, ale čo z fotiek neodčítate je to, že tiene nie sú maslové, skôr majú konzistenciu akoby matných tieňov - suché, ale pigmentované. Aj napriek ,,matnej" konzistencii je väčšina tieňov lesklá a naozaj silno pigmentovaná s výbornou výdržou.



Moja hnedá trojka je super na každý deň :) a pekne sa kombinuje s farebnými linkami :) Ostatné farby mám panensky nepoškvrnené a ak sa náhodou stotožním s ostatnými farbami dám vám vedieť :) zatiaľ ostávam pri mojej klasickej 70 shades of brown zostave :)


A čo vy a fialová a modrá? Sú to vaše farby? Alebo tiež radšej ostanete u bezpečných nudes?

6 komentárov:

  1. Paletka ma krásne odtiene, no ja osobne by som využila asi len tie hnedé a svetlé. :D

    Rebelliouslily

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Za mňa fialová určite áno, ale modrá už nie :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. počkaj, keď nás budú ešte viac masírovať časopisy neodoláme ani tej modrej :)

      Odstrániť
  3. veľmi pekne líčenie ako aj celá paletka, ale pre mňa nevyužiteľná pretože mám skôr teplejšie farby na očiach ;)

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne