štvrtok 26. apríla 2018

Pozoooor! Necelé dva týždne!!!!


Ak náhodou nemáte druhú májovú nedeľu poznačenú veľkým červeným výkričníkom tak to určite urobte, pretože nejedna mamina by bola určite smutná, keby jej dieťa zabudlo na tento krásny sviatok! Inak jeeej, keď si predstavím, že takto o rok budem mamina aj ja, je to brutálne čo i len písať :) No a keďže sa blíži Deň Matiek môžete tento príspevok poňať troma spôsobmi - ako malú pripomienku, že pozoooor, nezabudni :) ako tip na darček, ktorý nezruinuje peňaženku, ale fakt poteší a aj ako recenziu, ak náhodou zapadáte do cieľovky krémikov. Nech už to bude ktorýkoľvek prípad, fakt si to poznačte, každá mamina si zaslúži nejaké poďakovanie.

Keď máme pripomienkovane hotové, poďme na tú recenziu :) Loreal pred nedávnom vydal sadu Revitalift Cica, ktorá je špeciálna v tom, že mierne zabŕda do businessu lekárenským výrobkom. Obsahuje totiž výťažok z pupočníka ázijského - vďaka čomu má silné regeneračné účinky a okrem toho je hyperalergénny, takže vhodný aj pre citlivú pleť. A to z neho robí úplne super darček na Deň Matiek:
1, je proti vráskam
2, je protialergénny - takže nech má vaša mamina akýkoľvek typ pleti mal by jej sadnúť
3, a povedzme si pravdu, má pekné balenie


Čo je podľa mňa super štýlové je, že Loreal zvoli úplne iné balenie pre každý krém. Denný Revitalift Cica je balený v plastovej tube, ktorá sa vytláča a na obale je krásne vidieť detail pupočníka ázijského. To balenie mi strašne pripomína Kenzo Flower, čo je jeden z mojich najobľúbenejších parfémov, takže sa nemôžete diviť, že som sa do krémov vizuálne zamilovala. 
Aj napriek výdatnosti krému má relatívne ľahkú konzistenciu, ktorá vyhladí pokožku a pripraví ju na nanesenie make-upu. A to je to, čo naše maminy potrebujú. Hydratovať, vyhladiť a pripraviť pokožku na make-up - aby sa nezaliezal do vrások a aby čo najdlhšie vydržal. 



Nočný revitalift cica má na druhú stranu klasické Lorealovské balenie - sklenená tuba, ale v krásnom bielom dizajne. Nočný krém je hutnejší a pracuje na regenerácii a ochrane pokožky. Oba krémiky inak voňajú tak čisto, príjemne, Loreálovsky - isto sa nemusíte báť, že by tá vôňa mohla vašej mamine nejako vadiť. Krém sa rýchlo vsiaka a nechá pokožku krásne jemnú a hydratovanú.



Čo je na nich asi najlepšie je to, ako rýchlo sa vsiakajú a akú hebku nechajú pokožku. Nikto nemá rád pocit mastnoty a toto sú krémiky, ktoré sú pohodlné, efektívne a ešte aj vizuálne krásne. Každý stojí na Notino okolo 11 € a stavím sa s vami, že nejedna mamina by sa takémuto kombu potešila :)

A čo vy a Deň Matiek? Máte už niečo vymyslené? Je tu nejaká mamina?

4 komentáre:

  1. tieto krémiky používa moja mamina, a keď som jej ich posunula, bola nadšená a ešte teraz ich vychvaľuje do nebies :) ❤ xx

    Simona | l i v e i n f o x w o r l d

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Já teda sice mamina ještě nejsem, ale tyhle výrobky vypadají skvěle. :-)
    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. tak ono nemusíš byť mamina :) môžes si ich dopriať len sebe :)

      Odstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne