piatok 25. mája 2018

Povinnosti na tento víkend


Neviem ako vy, ale ja chodím posledný mesiac pravidelne obutá v sandálkach a žabkách. Jednak mi príde, že už je fakt teplo a jednak ak aj nie je, ako tehotnej mi je stále teplo :) a na nohách sa to akosi najlepšie ventiluje. Ak ste sandálkam ešte doteraz odolávali, verím, že budúci týždeň bude zlomový, nakoľko sa jednak blížia 30 stupňové dni a jednak predsa len -jún je tu!

Sandálky (ale aj žabky) si však vyžadujú prípravu. Nohy by mali nejako vyzerať a preto je super, ak si viete nájsť tento víkend trochu času pre seba a dať si ich dokopy. Môj rituál je vždy maska na pleť, nohy do lavóra a šupito pemzovať, zjemňovať a nakoniec to celé ukončiť pekným lakom na nechty, ktorý vynikne v sandálkach.


Inak ja si takýto lavórový rituál robím raz za dva týždne a veľmi odporúčam Alga San soli do kúpeľa. Sú síce o čosi drahšie, ale podľa mňa nohám reálne uľavia a uberú im dve kilá :) Pemzu mám klasickú z drogérky (bez značky) a pedikúru si robím pedikúrovou sadou, čo som si kúpila v lekárni. Nechcem krivdiť veciam z drogérie, ale čo sa týka manikúrového a pedikúrového náčinia vrelo odporúčam lekárenské nožničky - sú omnoho kvalitnejšie. 

Kým lavórové seánsy sú raz za dva týždne nohy si krémujem každý deň. Nebudem vám klamať, v tomto fakt niekedy podvádzam, ale potom si to vynahradím tým, že si nanesiem super hrubú vrstvu krému a spím v ponožkách. Tieto ponožkové zábaly robia fakt zázraky a zrazu máte päty jemné a hladké ako bábätko. 

Čo sa týka výrobkov na nohy striedam v zásade Dermacol, Avon a DM-ku. Ani na jeden nemôžem povedať ani pol krivého slova - každý si robí výborne svoju robotu, nestojí veľa a výsledky vidíte vyslovene po dňoch. 
Čo môžem vyzdvihnúť zrovna na týchto Dermacoloch je, že najkrajšie voňajú. Tie Dm-kácke majú takú divnú vôňu (neviem, či kvôli Urey) ale tento Dermacol je príjemne, sviežo voňavý. Ja osobne striedam dva - balzám na paty a krém na nohy. Ak podvádzam s tým krémovaním potrebujem trochu väčšiu pomoc ako krém na nohy a vtedy používam krém na päty - ten je omnoho hutnejší, výživnejší a vidíte výsledky rýchlejšie. Zoceľuje päty, lieči popraskanú pokožku. Ak som však poriadna tak mi úplne stačí krém - ten pekne hydratuje, premasťuje (ale nie je mastný).




Podľa mňa vám kľudne stačí pol hodina a viete si s nohami urobiť zázraky :) tak šupito zajtra do toho, budete mať zo seba naozaj omnoho lepší pocit.

A čo vy? Nosíte už sandálky? Chodíte na pedikúru alebo si ju robíte samé doma?

2 komentáre:

  1. Já to mám s péčí o chodila komplikované :-) Strašně ráda chodím na pedikůru, ale zároveň nesnáším pocit vlhkých nohou po nanesení krému. Takže častěji si ji dělám doma, kdy nakrémované nohy zabalím do ručníku a hodinu se ani nehnu, aby se krém pořádně vsákl.
    Www.siraelxy.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. uplne viem co myslis! A najhorsie je, ked ti nakremuje nohy (na konci pedikury) a potom chod domov :D s mastnymi nohami :D

      Odstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne