piatok 29. júna 2018

Leto s Dermacolom pre mňa aj pre vás :) súúúťaž!



Letné krémy sú pre mňa vždy väčší problém ako zimné, pretože kým v zime by som bola v pohode aj s vazelínou (mám suchú pleť) tým, že v lete sa človek potí a hutné výrobky nie sú to pravé orechové potrebujem niečo, čo je ľahké ale zároveň dostatočne hydratujúce. Poviem vám, niekedy je to fakt challenge a strašne častokrát sa stane, že použijem nejaký krém - a potom ho môžem posunúť ďalej, pretože ľahkosť a dostatočná hydratácia jednoducho nebola skĺbená. 
Priznám sa, že takéto skĺbenie by som nečakala ani od novinky, ktorá mi došla z Dermacolu, ale zhoda náhod chcela, aby som krémiky vyskúšala a nechala sa prekvapiť. Keď mi krémiky došli, hneď mi napadlo, že majú hádam najrozkošnejšie balenie na svete - pekné farebné, letné, rozkošné. Čo mi napadlo ako druhé, že keby som mala 14 toto by bol presne krém, ktorý by som chcela mať na poličke :) Čo moju myšlienku podporilo bol nápis na krabičke - ,,hydratačný krém pre mladú pleť". Čo podľa niektorých kategórií ešte mám, ale iné značky mi už odporúčajú siahať po krémoch na prvé vrásky. Šípim, že tvárou tejto kampane asi nebude Tatiana Kucharová :) takže som si nebola ani celkom istá, či to bude to pravé orechové pre mňa. Povedala som si nič to, je to cute, poteší sa niekto v giveaway. 


Ale! Krémiky som ukazovala keď mi došli večer manželovi v spálni a moja šlendriánska lenivá povaha ich nechala niekoľko dní položené na nočnom stolíku, až som jedno ráno absolútne nestíhala, a neuvedomila som si, že krém, ktorý používam som minula a hodila do tašky so spotrebovanými výrobkami. Aj keď MILUJEM hľadanie novej kozmetiky, ktorú použijem keď niečo miniem, ráno v absolútnom zhodne som chytila z nočného stolíka ružový Dermacol krém pre rozjasnenie pokožky a dúfala, že to do konca dňa nejak vydržím. Fakt dva - nikdy neskúšam nové krémy cez týždeň :)


A ono ten krém prekvapil od začiatku po koniec. Jednak tá vôňa - tá vôňa je prosím pekne brutálna. Na obale sa píše maliny a lesné ovocie - a aj celkom súhlasím. Je to super sladká ovocná vôňa na ktorú sa každé ráno teším :) Konzistencia je úplne super - skôr gélová ako krémová, stačí naozaj malinkatá gulička a krém sa rýchlo vsiakne a pokožku nechá zamatovo hebkú a rozjasnenú. To rozjasnenie je veľmi pekne viditeľné (a uvidíte ho aj na jednom videu onedlho :). S make-upom spolupracuje fakt na jednotku a pokožku drží hydratovanú celý celučičký deň. 




Takže očividne ešte mám mladú pleť :) lebo tento krém s ňou robí fakt pekné veci a ja som brutálne spokojná. To, že som otvorila ešte Hydratačnú verziu, bola čistá zvedavosť :) ale chápte ma, na krabičke sa píše, že vonia ako marhuľa a vanilka :) proste som nevedela odolať, nebudem vám klamať. Konzistencia tohto krému je o čosi viac krémovejšia a vôňa je viac vanilková ako ovocná. Za mňa opäť super kúsok a kým ten rozjasňujúci je podľa mňa top na leto, ten modrý hydratujúci by podľa mňa kľudne pokryl aj studenšiu jeseň.



A potom tu máme ešte jemne ružový - upokojujúci s vôňou hrušky a melónu a ten čaká na niekoho z vás :) Napíšete mi do komentáru do koľko rokov je podľa vás mladá pokožka a sledujte môj facebook  (klik:tu) či ste náhodou krémik nevyhrali. Súťaž bude trvať do 15.7.

Takže toto bolo naozaj neočakávané testovania a ešte menej očakávaný výsledok. Krémiky stoja okolo 5 € a dala by som im šancu, aj keď nemáte 14 :) možno budete milo prekvapené ako ja :)

A čo vy? Teda dokedy je pleť mladá?

9 komentárov:

  1. Ahoj, no... zajímavá otázka, myslím, že je to hodně individuální, ale tak řekněme třeba do 25let, možná do 30 v lepším případě,přijde mi, že pak už to výrobci pomalu směřují na péči proti prvním vráskám. ssimka@centrum.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Noooo ja mám 23 a cítim, že tá pleť nie je to, čo v 16-tich :D tiež trošku bojujem s krémami na leto, ale minulý rok som používala Loreal hydratačný (myslím že s modrým pásikom) a aj keď som od neho moc nečakala, bol fakt super a už mám ďalší :) ale celkovo si myslím že mladá pleť je tak do +- 25, ale je to veľmi individuálne no. A do giveaway sa nezapájam lebo bývam v zahraničí, tak ti chcem ušetriť poštovné ak by som vyhrala :D ale krémiky si určite zaobstarám keď prídem domov :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. nooo podla mna je to velmi individualne, videla som starsiu pani, co mala plet, zeby jej nejedna mladica mohla zavidiet a zas mlade dievca s takou hroznou pletou, ze az, ale tak, asi ako pisu na tych kremoch, v tych odmerkach;) alebo mozno dovtedy je plet mlada, dokedy nepotrebuje ziadne kremy

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Pokial to tak nositeľka citi tak je jej pleť mlada dokedy ona chce ;)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ahoj :) ak mi napises email do konca mesiaca kremik je tvoj :)

      Odstrániť
  5. mladá pokožka je podľa mňa tak do 25 rokov... :)

    reichlova.petra@zoznam.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  6. mlada je podla mna do 25 :)

    jaja56@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Tiež si myslím , že je to dosť individuálne ale sama na sebe pozorujem (mám 27) ,že tak od tých 25 to už chcelo jemne pozmeniť celkovo tú skincare :)
    To máš ako s pitím , po alkoholovom záťahu sa dávam dokopy 2x dlhšie než keď som mala sladkých -násť rokov :D Človek si myslí , že sú to len reči ale hold je to pravda , starneme a je to vidno aj cítiť :)

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne