utorok 5. júna 2018

Rýchle a nelepivé krémovanie



Leto je tuuu :) teda píšem to nadšene, ale nenechajte sa oklamať :) nemôžem povedať, že by som bola nadšená a v hlave ďakujem každý deň predošlému majiteľovi nášho bytu, že si dal nainštalovať klímu. Keby bolo na mne, patrila by som asi k tým 90% slovákov, ktorý sa vždy na tému klimatizácie vyjadria, že načo je ti na Slovensku klíma? Veď je tu teplo 10 dní do roka :) ehm, bejvávalo :) teraz tu podľa mňa pečie od augusta do septembra. Ale, keďže toto nie je článok o tom, ako si máte dať domov nainštalovať klímu (aj keď fakt odporúčam :) ale o tom, ako si počas leta udržať peknú a hladkú pokožku bez ulepeného pocitu, poďme rovno na to. 
Inak vidíte, aj tu je vlastne riešenie klíma :) :) :) lebo keď vám nebude teplo, nebudete ulepené :)

Ak máte doma internet, určite ste postrehli niektorú z Nivea reklám na ich nové telové peny. Ja som si povedala, že vďakabohu, že som ich postretla, pretože inak by som si asi bola myslela, že sú to ďalšie peny do sprchy a nie telové peny, čo by bolo fakt blbé. Ale keďže som videla reklamu, došlo mi, že Nivea zase predbehla všetku svoju konkurenciu a prišla s telovými penami. A také novinky ja veru môžem :) 



Páči sa mi, že vôňu si vyberie každý, či máte radi sladké alebo nie. Ja mám doma vôňu uhorka a matcha (čo je môj absolútny favorit) a potom malina a biely čaj. Musíte uznať, že obe sú to absolútne netradičné kombinácie, takže o zábavu budete mať pri krémovaní postarané. 

Ako som spomenula vyššie uhorka a mäta je úplne brutálna, krásna svieža kombinácia, ktorá je ideálna na leto. Nie je príliš sladká ani ťažká, je proste osviežujúca. Aj Nivea pridala ,,voňavé" vrchnáčiky, takže v obchode si len prejdete prstom po nálepke na vrchnáčiku a viete, ako bude produkt voňať. Samotná pena má konzistenciu ako šľahačka v spreji a fakt super sa nanáša. Pokožka ostane brutálne prevoňaná, jemná a hebká. Teraz mi napadlo, že táto uhorková verzia vonia trochu ako Elizabeth Arden Green Tea parfém, takže ak máte radi tento parfém, určite sa vám bude páčiť aj táto pena. 


Milovníčky sladkého určite ocenia vôňu malina a biely čaj. Aj napriek tomu, že hovorím, že je pre milovníčky sladkého, ani táto vôňa nie je presladená. Povedala by som, že stavia na klasických Nivea základov a namiešala do toho pekné sladké tóny maliny vyvážené bielym čajom. 



Fakt ma pri tých penách fascinuje, ako dobre hydratujú a premaťujú pokožku, aj napriek tomu, že ide o veľmi ľahké výrobky, ktoré sa veľmi rýchlo vsiakajú. 
Na leto úplne super vychytávka, pretože je to fakt obdobie, kedy nikto nechce byť mastný, ulepený a hlavne strácať čas krémovaním. 

A čo vy? Krémujete sa v lete poctivo? Videli ste tieto peny? Lákajú vás?

11 komentárov:

  1. Nivea je super sama o sebe a ich výrobky milujem. Super je inak tá ich detox minútová maska a k tomu ten denný a nočný krém, ta rada na mestskú oley, aspoň tú masku urcite skus :)
    Ja som mala od nich sprchovu penu a bola úžasna, ale mám pocit, že sa neskutočne rýchlo minula a bojím sa, že by to nastalo aj pri tejto telovej pene, ale ked niekde uvidím za sú cenu, určite kupim, aj tie sprchove peny som kupila pred mesiacom v Kauflande za 1,89 ;)
    Veronika

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Inak tie Detox ma fakt lákajú, takze rozmýšľam že tvoj komentár bol také to posledné dotuknutie :)

      Inak za tu penu do dvoch EUR to si brutal dobre zohnala! To by som sa aj ja dozasobila :) ja neviem posúdiť či sa míňajú rýchlo alebo pomaly len naraz mám na poličke v kúpeľni otvorených tak 6 sprchacov, takze všetko ide pomaly :)

      Odstrániť
  2. Haha, ja mam doma uhorkovu uz viac ako dva tyzdne - zatial nepouzitu, a tiez som si myslela, ze je to do sprchy 😂😂😂

    OdpovedaťOdstrániť
  3. super ja mám takýto sprchový gél (penu) som veľmi spokojná :)

    Izabell zo SYDNEY SLEEK

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Ešte som o nich nepočula, ale vyzerajú dobre. Je super, že nie sú príliš sladko voňajúce, to veľmi nemusím :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Uplne súhlas a ten zelený je fakt brutal príjemný a osviežujúci!

      Odstrániť
  5. Tak toto ma teda fakt zaujalo, ďakujem za tip :-)❤ xx

    Simona | l i v e i n f o x w o r l d

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Och, tak toto vyzerá parádne! Musím si ten s uhorkou čo najskôr zadovážiť :)

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne