nedeľa 24. júna 2018

Video: Moja zbierka balzamov na pery


Dnes to bude jedno vcelku zvláštne video :) pretože mať doma veľmi početnú zbierku balzamov na pery sa nepodarí každému :) takže dnes sa máte na čo tešiť :) Aj keď uznávam, že je to divná zbierka, dôvody na jej vybudovanie nájdete vysvetlené vo videu, tak dúfam, že mi to bude trochu slúžiť ku cti :)


Ak by ste chceli vidieť nejaké iné zbierkové video dajte vedieť, u mňa doma sa veruže nájde kadečo :)

A čo vy? V čom máte doma zbierku?

2 komentáre:

  1. Ja nemám oriflame vajíčko, liezlo mi na nervy tým, aké je neschopné na používanie :D a okrem toho existuje kopec super multifunkčných balzamov :) a Labello je niečo, čo tiež nemám rada, je veľmi chemické. A inak sa mi nepáči, ako ešte "chváliš", že niektoré balzamy vydržia roky - vo všeobecnosti by sa otvorené kozmetické produkty mali používať max 18 mesiacov (aj to je skôr výnimočná doba)... potom keď sa sťažuješ na zvláštnu vôňu alebo konzistenciu balzam môže byť jednoducho pokazený, zoxidovaný, chemické látky môžu byť rozložené, dráždivé, v krajných prípadoch aj toxické (aj pokiaľ produkt samotný nezapácha).

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ahoj, uplne chapem tvoj pohlad a pravdepodobne mas aj pravdu :) ale nakolko som nemala nikdy zlu skusenost s tym, ked som nevyhodila vyrobok potom ako europska unia odporuca nevidim dovod robit to. Keby vidim zmenu skupenstva, divnu vonu alebo sa mi nieco nepozdava vyrobok ide urcite prec hned :) co sa tyka tych balzamov, ktore som spominala, tam bolo prave smutne to, ze tie som mala otvorene fakt kratko a nieco sa im stalo :) nejdem hodnotit kvalitu balzamov po dvoch rokoch :) chapem, ze ak sa s nimi nieco stane potom je to jednoducho zub casu (rovnako ako aj pri akejkolvek inej kozmetike). Takze aj ked viem, ze by som ,,mala" srdce mi nedovoli vyhodit nieco preto lebo by sa malo, ked na to nevidim dovod. Nepoznam dokonca nikoho v mojom okoli, kto by to robil, takze nemam motivaciu zo zlych skusenosti. Uz mi len ostava dufat, ze nebude prva :)
      Ale dakujem za komentar :)

      Odstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne