utorok 3. júla 2018

Ktorá Eva si ty?


Myslím, že som to spomínala vo videu o mojej zbierke parfémov, ale jedna z mojich najobľúbenejších vôní od Avonu je určite Avon Luck. Krásna sladučká, vanilková vôňa, ktorá sa mi neskutočne spája s dobrými spomienkami by bola mojou stálicou v mojej kozmetickej zbierke - kedy bola. V Avon katalógu som ju nevidela nejaký ten piatok, tak som si myslela, že ju vyradili a bola by som začala aj smútiť, keby som nedostala na tlačovke Avon Eve Alluring a Avon Eve Confidence. 

Jednak mi teda pribudli do zbierky dve nové voňavky, takže netreba smútiť nad jednou minutou, a jednak jedna z nich vonia veľmi podobne ako Avon Luck :) Ak ste zvedaví, ktorá tak vám neostáva nič iné, ako čítať ďalej :)


Oba parfémy boli vydané v spolupráci s Evou Mendez a mali by zosobňovať daný typ ženy. 

Teda ak začnem prvou (mojou obľúbenejšou) Avon Alluring - tá je určená pre zmyselnú ženu, ktorá sa nechá rada opantať hravou vôňou :) Parfém vonia naozaj krásne, sladko, príjemne - ideálny na každý deň a každé ročné obdobie. V zložení nájdete ružovú slivku, konvalinku, santalové drevo, pižmo a napríklad aj kvet horkého pomaranča. Naozaj krásna sladká vôňa na dobrú náladu :)

O áno :) rovnako ako Avon Luck :))

Druhá vôňa v sérii je Avon Confidence, čo je podľa mňa silnejšia, výraznejšia vôňa, možno vhodná dokonca pre staršiu ženu. Kým Alluring je naozaj romantická, sladká, krásna na každý deň, túto si vyslovene predstavujem na chladnejšie mesiace alebo na večer. Ono to vychádza aj z toho názvu - je to pre silnú, sebavedomú ženu, okolo ktorej sa tá vôňa vyslovene nesie. V zložení nájdete aj výraznejšie prvky ako mošus, dubové drevo, pluméria, vanilka - ale aj jemnejšie zložky ako hruška alebo šľahačka.



Takže je len na vás, či ste viac romantická alebo viac sebavedomá a odvážna :) Každý si tu naozaj nájde.

A čo vy? Aká je vaša obľúbená vôňa z Avonu?

2 komentáre:

  1. Mala som vzorku a viac ma zaujala žltá. Inak z Avonu som mala viaceré obľúbené, super bola Fergie Outspoken, tuším dvojka, tmavomodrá. Dlhodobo som milovala Rare Pearls, doteraz si doma ešte chránim ružový Herve Leger :) a potom som milovala takú v ružovo-oranžovom flakóne, mali ju dávno a už si nepamätám názov...

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Pěkný článek a krásné doprovodné fotografie. Tyto vůně jsem zatím nezkoušela, ale ráda to napravím.

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne