utorok 31. júla 2018

Mixa za tutti frutti ceny


Byť na materskej je niekedy...........dlhéééééééééé :) úprimne som rada, že som si mohla ponechať časť mojej roboty, lebo kým nie je bábo doma netuším, čo zvyšok populácie robí :) väčšina môjho okolia je cez deň v práci, ísť vonku v tomto teple je pre mňa úplne, že no-go takže keby nemám robotu tak sa asi prechádzam po byte ako zblúdilý pes :) Každopádne, v rámci môjho zblúdenia som nakupovala vianočné darčeky :) a lúskala, čo dobré nájdem za pár eúr na Notino. No a našla som! Darčekovú sadu Mixa za necelých 5 €, ktorá ukrýva jednak obrovské 400ml telové mlieko a jednak veľký 100ml krém na ruky.



U nás doma je Mixa nejaký ten rok doma stále, nakoľko veľmi sedí manželovi atopikovi - a za polovičné ceny oproti iným lekárenským značkám odvedie presne tú istú robotu. Keď som našla túto sadu potešilo ma ani nie tak pekné balenie (je fakt pekné o tom potom), ale hlavne tá super cena za dva produkty, ktoré u nás padnú v priebehu mesiacov.


Sada Mixa Anti-Dryness je určená pre ľudí so suchou pokožkou, ktorá má tendenciu popraskať a potrebuje naozaj veľkú hydratáciu. Mliečko má praktické pumpičkové balenie, takže sa veľmi dobre nanáša. 


Rovnako v sérii k tomuto mliečku bol v balení krém na ruky, ktorý je tiež určený pre hĺbkovú regeneráciu a veľmi suché ruky. 

Myslím si, že aj napriek peknému baleniu je to divný darček :) ale skôr praktická kúpa pre každého so suchou pokožkou, ktorá potrebuje regeneráciu a ochranu. Niekedy si môžete dopriať pekné balenie aj sami sebe :) Ak nájdem nabudúce niečo ďalšie viete, kde to nájdete :)

A čo vy a darčekové balenia? Máte ich radi či blbosť?

2 komentáre:

  1. Ja mám darčekové balenia rada, často sú výhodné ale Mixu by som si už asi nekúpila. Mala som raz micelárku a nebola zlá ale akosi ma ani úplne neoslovila.

    Lumi z Recenzie-Kozmetiky

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne