streda 11. júla 2018

Tá najzvláštnejšia plátienková maska


Človek by si povedal, že už vyskúšal všetko. Teda aspoň ja by som si povedala, že už som vyskúšala toľko plátienkových masiek, že ma príliš nemajú ako prekvapiť. Ale viete čo? Opak je úplne, že pravdou. Cca pred dvoma týždňami som si zase robila moj beauty moment - dala som si peeling, zabalila som sa do príjemného župan, uvarila si Caro s kokosovým mliekom, pustila som si Riverdale (ak nepoznáte MUSITE napraviť) a išla som si dať nejakú masku. Na poličke som našla Korika SCIbeauty (ktorú som mala v letnom Notino boxe) a povedala som si, že kedy, keď nie teraz. 

Maska bola určená na detoxikáciu pleti (čo sa vždy hodí) a mala by pokožku spevňovať, hydratovať a rozjasňovať. Zatiaľ nič extra zvláštne, že? Tak čítajte ďalej :)


Ono je možné, že už ten obal (trochu viac posh) mohol napovedať tomu, že tá maska bude o čosi lepšia.  Alebo aj tá cena (na Notino 9,9 € - čo nie je úplne najmenej za jednorazovú masku). Masku som otvorila a mala tú najdivnejšiu formu na svete. Bola akoby z dvoch sieťok, ktoré obkolesovali samotnú masku. Maska bola neskutočne dobre navlhčená v roztoku, ktorý mal jednak nesmierne zvláštnu konzistenciu a nesmierne zvláštne voňal.



Bola to fakt pekná, čistá, bylinková vôňa. Nebolo to nič tuctové, ani prvoplánové - bola to úplne iná vôňa, ako na aké ste zvyknuté. Neverili by ste, ako brutálne dopomáhala tej relaxačnej nálade a podľa mňa už len tá vôňa sama o sebe bola odlišovateľ 10 € vs 3 €. Ako som spomínala roztok v ktorom bola maska nasiaknutá bol hustejší, mazlavý a nestekajúci z tváre. 


Pri použití ste najprv dali dole prvú sieťku, potom ste si masku priložili na tvár a dali ste dole druhú sieťku. Ostalo vám to ,,plátienko", ktoré bolo zase úplne iné ako sme zvyknutý. Plátienko bolo veľmi tenké a po 15 minútach pôsobeniach malo v zásade konzistenciu zlupovacej masky. Žiadna látka, iba malý zchuchvaný chuchvalček masky. Potom ako som si dala dole ten chuchvalček mi však stále ostalo kopec roztoku na pokožku - ten som si vmasírovala do pokožky a išla spať. 

A výsledok? Fakt rozjasnenejšia pokožka, ktorá bola jemná, hladká a nafufňaná. Za mňa to bol zážitok na naozaj inom levely a viem si predstaviť, že by som tých 10 € za tú masku ešte niekedy dala. Po pôrode, po chorobe, po nejakej párty, po dlhom lete - proste keby som brutálne potrebovala nakopnúť pokožku toto by mi prišlo ako naozaj veľmi dobré riešenie. 

A čo vy? Koľko je váš cenový strop za masku? 




2 komentáre:

  1. Mám ju doma ale esteemed som sa k nej nedostala, no brutálne sa teším až ju vyskúšam ❤ xx

    Simona | l i v e i n f o x w o r l d

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. daj potom vedieť, čo na ňu hovoríš, podľa mňa je fakt brutal!

      Odstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne