utorok 7. augusta 2018

Citujem Soaphoriu ,,to najbrutálnejšie, čo ste doteraz mohli pocítiť"


Aj keď sa budem opakovať, pre mňa je Soaphoria jednoznačne obrovský love brand. Absolútne zbožňujem ich výrobky, páči sa mi ich filozofia a pomer cena kvalita je podľa mňa fakt fér. Jediné, čo fakt nemám rada sú ich neochotné predavačky v Auparku, čo je vyriešiteľné nakupovaním na https://www.krasnakazdyden.cz/ namiesto ich kamenného obchodu. Nie, že by mi chýbala ďalšia maska - aj keď vlastne aj chýbala - v posledných spotrebovaných ste mohli vidieť, že mi ich celkom ubudlo (ak ste nevideli tak klik:tu). Každopádne, keď som na stránke videla popisok masky (dovolím si citovať) ,,to najbrutálnejšie, čo ste doposiaľ mohli pocítiť na pleti" vedela som, že to proste musím vyskúšať. A tak si už nejaký ten piatok krochkám pri reálne najlepšej maske, akú som kedy mala doma Soaphoria Chillophoria a ja vám v dnešnom článku poviem, prečo to tak je.


Čo ma trochu prekvapilo (a neviem, či zamrzelo alebo mi to je jedno) je, že Soaphoria prešla zo sklenených nádobiek do plastu. Mne sa páčilo, že sklenené nádobky sa dali prepoužiť alebo vrátiť a mali ste zľavu, kdežto teraz s plastovým balením akurát pridávame do plastu, ktorý sa vyhadzuje. Je to (asi) lacnejšie? ale mne sa tie sklenené nádoby jednoducho páčili. Nie všetky veci sú v plaste, takže neviem podľa čoho vyberali ale aby ste mali očakávania nastavené správne táto maska v plaste je. Maska je určená pre mastnú a zmiešanú pleť a podľa mňa sa do nej zamilujete z milión dôvodov. Začnem asi zložením, ktoré je priam skvostné - maska je mix čajovníku, mäty, gáfru, rumančeka a aspoň troch typov ílov. Ako vidíte super zloženie pre vytiahnutie pórov, odstránenie mastnoty, regeneráciu, prečistenie, dezinfekciu a hojenie. Mix zelených častí dodáva maske tú najsamčistejšiu vôňu a najsamosviežujúcejšiu vôňu čo je v tomto lete ako zázrak z nebies. 



Maska by sa kľudne mohla používať v hocijakom salóne, pretože je to presne ten typ neskutočne hustej masky, pri ktorej máte pocit, že si dávate fakt extra dávku starostlivosti a výživy. To, že je neskutočne hustá prízvukujem ešte raz - ja som tak hustú masku doma ešte nemala a kľudne si viem predstaviť nanášať ju aj špachtlou alebo štetcom (ale robím to klasicky prstami :) Inak už len to nanášanie pôsobí brutálne relaxačne - ako si rozmazávate tú hutnú voňavú masku - mňam!

Potom, čo ju nanesiete necháte pôsobiť 15-20 minút. Aj napriek tomu, že je maska ílová a sťahujúca pokožku nepne a možno sa párkrát zabudnete ako ja a necháte si ju tam aj 40 minút :) Každopádne - po 20 minútach masku fakt jednoducho umyjete vlažnou vodou (na to, aká je hutná je to ide neskutočne ľahko). Proces umývania je tiež iný - maska s vodou príjemne chladí, niektoré čiastočky pokožku jemne peelingujú a vy ešte výraznejšie cítite mix tých všetkých zelených častí. A potom už len voilá! Prečistená pleť, jemná, hebká, zregenerovaná :) - viditeľne v zrkadle :) Je to proste paráda od začiatku po koniec. 


Maska má veľké 150ml balenie a stojí okolo 12 €. A reálne, vážne stojí za to. Garantujem vám, že ju na konci roka uvidíte vo videu top výrobky. Je to proste reálne - to najbrutálnejšie, čo ste doposiaľ mohli pocítiť na pleti :) 

A čo vy a masky? Ako často sa maskujete? Ktorý typ masiek preferujete? Hutné? Redšie? Zlupovacie?

8 komentárov:

  1. Pomohla aj na čierne bodky ? Ako čokoľvek skúšam,nie a nie sa ich zbaviť a už ma to pekne hnevá -_- A to chodievam aj ku kozmetičke na čistenie.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. na čierne bodky podľa mňa najlepšie zaberá Himalaya Neem maska (cca 3€ záležitosť) alebo Loreal čierna maska

      Odstrániť
    2. Obidve som mala a teda nič moc na moju pleť :(

      Odstrániť
  2. Chillphoriu mám snáď najradšej! Skvelá maska :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Masky mám ráda jak krémové, tak hutné, tak slupovací. V poslední době jsem si oblíbila od Saloosu jíl, který je v podobné konzistenci. :)

    Somethingbykate

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne