piatok 9. novembra 2018

All the single ladies



Neviem, či vám niečo hovorí Singles Day a ak náhodou nie, tak čítajte ďalej a značte si do kalendárov. Tak ako takmer všetky páriky oslavujú Valentína, v Číne sa rozhodli, že budú oslavovať deň nezadaných. Pretože pravda je taká, že či už niekoho máte, alebo nie urobiť si radosť môžete vždy. A počas tohto sviatku - 11.11 sa to oplatí obzvlášť, pretože nás čaká kopec zliav a akcií. Ja dávam do pozornosti Notino, kde budú 11% zľavy na vybrané značky, kopec akcií 1+1 a doprava nad 50 € zdarma. 

Asi vám môže byť viac ako jasné, že ja budem klikať o stošesť a ak si náhodou chcete urobiť radosť tiež prinášam niekoľko tipov na inšpiráciu :) 


Pamätáte si na moju zbierku parfémov? Ako jeden z top obľúbených som vám spomínala Al Haramain Makkah. Pomerne neznáma a fakt lacná záležitosť, na ktorú sa budú vzťahovať Singles Day zľavy. Rozmýšľam, že si zase zaexperimentujem, za tie štyri eurá mi to asi stojí. Kúsok, ktorý mám doma je fakt brutálny, takže dúfam a verím, že aj keď si kúpim ďalší nebude to rovnako krok vedľa. 


Jedna vec je to, že si plánujem urobiť radosť 4€ voňavkou, ale druhá vec je jeden z mojich potenciálnych vianočných darčekov. Po rokoch zase zvažujem, že sa vrátim k elektrickej zubnej kefke a veľmi ma láka táto Philips Sonicare Diamond Clean. Rozdiel medzi klasickou elektrickou zubnou kefkou a sonickou kefkou je, že štetiny by mali fungovať na základe vibrácií - vďaka ktorým očistia zuby jemnejšie a efektívnejšie. Malo by to byť super riešenie pre každého, kto má citlivé zuby a každý väčší tlak je mu nepríjemný. Úprimne si ani nepamätám, prečo som prešla od elektrickej kefky naspäť ku klasickej, ale vážne zvažujem návrat. Tobôž teraz, keď tam bude tá cena nižšia, pretože pri 200 € sa oplatí ušetriť každé euro. Ak máte náhodou skúsenosti so sonickými kefkami dajte vedieť, som zvedavá :)


Či už chcete kefku, alebo parfém určite si Notino v nedeľu mrknite. Nechcem sa opakovať ale ostáva nám mesiac a pol do Vianoc :) a aj keď je podstata sviatku urobiť si radosť sami sebe, oplatí sa myslieť dopredu :) Načo platiť za Vianočné darčeky viac ako je potrebné, euro k euro a máte Jo Malone :)

A čo vy? Čo hovoríte na tieto ,,nové" sviatky? Plánujete si niečo 11 kúpiť? Kupujete už vianočné darčeky, či ešte máte čas? 


2 komentáre:

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne