piatok 2. novembra 2018

Ku každému Halloweenskemu kostýmu


Veď viete, že tmavé rúže absolútne zbožňujem :) takže sa nemôžete diviť, že tu dnes máte recenziu na ďalší! Ale! Dnešná recenzia má dve brutálne výhody! Jednak, že vám ukážem fakt dobrý produkt, za fakt málo peňazí a jednak, že som objavila ďalšiu super vec na Notino. Okrem toho, že tam majú bazilión vecí za fakt dobré ceny, zistila som, že si k tomu môžeme pridať celý NYX. Niektoré výrobky vychádzajú lacnejšie o viac ako 50% čo pre mňa znamená jabadabadúúú! NYX je jedna z mojich najobľúbenejších značiek roky rokúce a o to viac teraz, keď sa cenovo dostávam ku Catrice kozmetike. 


Ako napríklad tento rúž - stál 3 € a zaručujem vám, že je určite lepší ako hocičo v tej istej cene v drogérii. Jediná vec, ktorú by som mu vytkla (ale to všetkým NYX rúžom) je jeho balenie, s ktorým si očividne dlho hlavu nelámali. Obyčajný, pomerne lacný plastový obal ale s fakt kvalitným vnútrom. Ak podľa obalu neviete, o ktorý typ ide je to NYX Extra Creamy Round a ja s názvom úplne súhlasím. Je extrémne, ale brutálne extrémne krémový. Myslím si, že zahanbí ešte aj také Labello, pretože je omnoho krémovejší a jemnejší. 


Ja som hľadala nejakú tmavú, bordovú farbu na toto obdobie a podľa swatchov na internete mi ako najlepší adept prišiel odtieň Black Cherry. A bol to super výber! Farba presne sadla môjmu gustu! Krásna vínovo- červená lesklá farba, ktorá sa krásne hodí k jesennému líčeniu, alebo aj len obyčajnej linke. Pre odvážne na celý deň, pre menej odvážne na večer - vždy je to úplne super voľba. Rúž je inak vďaka tej krémovosti super na toto ročné obdobie, pretože aspoň vás nepnú a neštípu pery. A to sa vždy hodí :)


Ak teda hľadáte nejaký takýto tmavý rúž, tak už nehľadajte :) tento je fakt super a uznajte, že tri eurá sú bezkonkurenčná cena!

A čo vy a tento víkend? Chystáte sa na nejakú párty? Nosíte takéto tmavé rúže?

1 komentár:

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne