piatok 23. novembra 2018

Maxfactor Masterpiece Transform - keď jedna vrstva stačí



Myslím si, že ak si kúpite hocijakú špirálu od Max Factor alebo Loreal, nikdy neurobíte krok vedľa. Alebo aspoň mne sa to nikdy nestalo. A rovno vám poviem v tretej vete, že aj táto riasenka je podľa mňa úplná pecka! Na stojí menej ako 5 € (áno, úplne vážne) a je totálne brutálna!

Neviem ako je to možné, ale nikdy som si ju v drogérke nevšimla! Ono má niekedy výhodu zoraďovať si na e-shopoch veci od najlacnejšieho a potom sa tešiť z toho, čo všetko tam objavíte :) Tak čítajte ďalej, aby ste rovno objednávali kým je, pretože nepochybujem o tom, že keď ľudia zistia, koľko stojí, bude hneď preč.



Jej celý názov je Max Factor Masterpiece Transform a je to riasenka, ktorá slúži na vytvorenie veľkého objemu. Riasenka sama o sebe vyzerá ,,tučne" čo na mňa vždy pôsobí sympaticky (aj keď je to úplná blbosť, pretože uznajte, že veľkosť balenia fakt o ničom nehovorí). Keď otvoríte riasenku vykukne na vás jeden z tých netradičnejších aplikátor - plastový asymetrický hrebienok. Netreba sa ho vôbec báť, riasenka sa s ním brutálne dobre nanáša a vytvorí neskutočné riasy.

Ako hovorí nadpis, je to asi prvýkrát v živote, kedy používam reálne len jednu vrstvu. Fakt jedna vrstva riasenky a máte krásny objem, super dĺžku a čierno/čierne mihalnice. A čo človek ocení viac ako ušetrený čas a krásne mihalnice?








Ak by ste sa náhodou báli riasenka sa nedrolí a drží krásne celý deň. A čerešnička na záver - veľmi ľahko sa odličuje.

Čo viac teda povedať? Lacná, kvalitná a brutálne dobrá - hovorím vám, berte, kým je :)

A čo vy? Aj podľa vás je Max Factor záruka kvality? Mali ste túto riasenku?

0 komentárov:

Zverejnenie komentára

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne