streda 5. decembra 2018

A svieža pleť skončila :)

Pamätáte si, ako som vám v jesenných obľúbencoch hovorila, že ako nemám kruhy pod očami? No minulý týždeň by som vám povedala iné :) dajte dieťa očkovať a stopercentne sa nevyspíte :) Takže som rada, že mám doma dobrý korektor a fakt pekný rozjasňujúci červený rúž lebo inak by sa ma ľudia na ulici báli :)
Tak o tom to dnes vlastne bude - že aj keď ste nevyspaté a cítite sa mizerne - trochu korektoru pod oči a brutálna červená robia neskutočné zázraky. No veď uznajte :)


Potom, ako som bola nenormálne spokojná s mojím predošlým Bourjois korektorom som si povedala, že určite vyskúšam ďalší a objednala som si Bourjois CC Eye Cream, čo je rozjasňujúci korektor pod oči s vyhladzujúcim účinkom. Očakávania som mala samozrejme vysoké, ale rovno vám poviem, že tak, ako naposledy určite nesklamal.


Na korektore sa mi neskutočne páči jeho balenie. Zbožňujem síce hubičkové klikacie korektory, ale fakt neznášam, keď netuším, či už na tej hubičke mám výrobok alebo nie. A tak často skončím s tým, že mám hubičku presiaknutá korektorom a môžem potom výrobok otierať. Tu je aplikátor plastový a priehladný takže veľmi dobre vidíte, koľko výrobku vám ostalo a koľko ste vytlačili. Efektívne a bez plytvania! Takže výhoda jedna zhrnutá!



Výhoda dva je fakt super konzistencia - ktorá dobre splýva s make-upom a veľmi príjemne sa rozotiera. Korektor má veľmi dobré krytie, takže trochu farby a človek vyzerá hneď sviežejšie. Mne drží pekne celý deň, nezalieza sa do vrások a okrem krytia ešte aj super rozjasňuje! Like, like, like! Ak ste svetlé ako ja, tak odporúčam odtieň Ivory :)



A ako som spomínala na začiatku, kľúčom k úspechu je dobrá červená! Ja som z https://www.parfemy-elnino.sk/ dostala Elizabeth Arden rúž na pery a som brutálne nadšená! Paradoxne to pre mňa nebola novinka, lebo minulý rok som ho kúpila mamine a vedela som, že je to super vec a takto si ho aspoň môžem užívať aj ja. Inak nájdete ho tu:klik a stojí necelé dve eurá, takže ak chcete krásny, brutálne žiarivý červený rúž (super aj na vianočný večierok) určite neváhajte.  Je super mastný, hydratačný. Pre mňa je to super pomocník, ktorý pleť rozžiari a dodá jej fakt chýbajúcu energiu :)


Takže, či už máte bábo, alebo len menej spíte tak kombo Bourjois korektor a EA rúž vrelo odporúčam :)

A čo vy? Ako sa vám darí spať? :)

0 komentárov:

Zverejnenie komentára

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne