utorok 12. februára 2019

Červená uniforma


Neviem, či som vám hovorila :) ale minulý rok sme mali veľmi cute Valentín :) Bola som cca v treťom mesiaci tehotenstva a začalo sa u mňa obdobie komplikovaného jedla. V zásade som nemala na nič chuť a ak som náhodou na niečo chuť mala kým som sa k tomu jedlu dostala, tak ma chuť prešla. Ako také malé výmyselné dieťa. Každopádne manžel mal naplánovaný nejaký super večer a ja som bola uťahaná z roboty a keby bolo na mne, išla by som si domov ľahnúť a spať. Ako som si sadla do auta zistila som, že ideme do kina (super) a tuším sme mali ísť do nejakej ázijskej reštiky. Mne sa panenky pretočili :) a v tom momente som dostala nenormálnu chuť na Kotbullar a aj keď je Ikea to najmenej romantické miesto na svete, my sme našu Valentínsku večeru strávili tam. A bolo to úplne super! Skoro nikto tam výnimočne nebol, ja som sa poriadne a k spokojnosti najedla a potom sme zmeškali kino :D ale to je už iný príbeh. Ježiš pointu som zabudla! Že mne sa k Valentínskej večery strašne hodí mať červený rúž! A že som nemala minulý rok príležitosť odsledovať, či to tak majú všetci, tak sa tento rok polepším! Manžel vymýšľa zase kam ideme :) a ja budem sledovať, či budeme všetky uniformne červené!


Ak hľadáte ale že parádny červený rúž! Tak mám! A je tak parádny, že ma pred dvoma týždňami zastavila jedna slečna v Auparku a opýtala sa ma, čo mám na perách! Potešilo :) 
Dermacol pred nedávnom pridal k svojim rúžom novinku Magnetique Lipstick a verte mi, jeden si zaslúžite mať doma. Na výber je 17 krásnych odtieňov - a podľa mňa si z nich zaručene vyberie každý. Či už hľadáte nudes, červenú alebo super výrazné farby všetko je tam. Rúže majú krásne (inak podľa mňa úplne Valentínske balenie) červeno- strieborné balenie. Toto balenie sa mi inak asi páči najviac spomedzi Dermacol rúžov. Rúž veľmi ľahko nájdete v kabelke (tá červená úplne svieti) a tá červená je fakt pekné spestrenie pri záplave čiernych obalov. 


Po dlhej dobe to nie je žiadny matný kúsok ale super hydratačný a krásne lesklý rúž. Lesklosti pomáha zloženie, v ktorom nájdete napríklad vitamín E a ochranné oleje, ktorých cieľom je zaručiť hydratáciu. Vo výsledku máte pery, ktoré vyzerajú reálne šťavnato a sú navyše aj hydratované. 


Ja som dostala tri odtiene zvrchu 03, 15 a 11. Na fotkách mám na perách číslo 11.



Takže ak hľadáte nejaký fakt pekný červený rúž toto môže byť práve ono! A aby ste nemuseli mať výčitky, že si kupujete ďalší rúž od zajtra do 15.2 bude prebiehať akcia 50% zľava na všetky rúže! Uznajte, to už nie je o čom :)

A čo vy a Valentín? Aký máte program?

1 komentár:

  1. Mám síce pocit, že červené rúže mi celkovo nesedia, ale tieto vyzerajú super :) Valentín oslávim ako single lady s nejakou dobrou čokoládou a seriálom :D :)
    What A Fancy World

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne