piatok 29. marca 2019

Jo Malone English Pear & Freesia


 dámsky parfum Jo Malone English Pear and Freesia

Odkedy sme spolu s mojím manželom, oceňujem na ňom (medzi inými vlastnosťami samozrejme) to, že mi veľa darčekov kupuje podľa svojho vlastného uváženia. Topánky, kabelky, šaty, šperky - proste on má svoj vkus (ktorý je popravde odvážnejší ako môj) a ide podľa toho. Vždy je to úplne super, pretože aspoň vychádzam z mojej komfortnej zóny a môžem skúšať rôzne veci. Najviac ma táto jeho vlastnosť šokovala minulý rok na jeseň, kedy som si po xyz rokoch kupovala nové dioptrie. Nemáte poňatia, ako som sa na túto udalosť netešila, pretože som nemala predstavu, čo chcem, nechcelo sa mi vyberať okuliare - ale zároveň tie moje som mala viac ako 10 rokov a asi si viete predstaviť, ako som v nich vyzerala. No a došli sme do obchodu, manžel sa pozrel na regál s okuliarmi a povedal tieto. Vyskúšala som si, fakt boli brutálne ale srdce by mi nedovolilo zobrať, hneď prvé okuliare. Tak sme strávili ešte ďalšiu hodinu skúšaním ďalších okuliarov na to, aby sme sa vrátili potom pre tie prvé. No a teraz späť k téme :) okrem okuliarov ma naposledy dosť šokoval, keď si trúfol kúpiť parfém podľa seba (na čo by som teda ja odvahu nemala) a takto som dostala môj posledný parfum Jo Malone English Pear & Freesia.

 svieži jarný dámsky parfum Jo Malone English Pear and Freesia


Paradoxne manžela som nenechala na ,,sucho" s tipmi na to, aký parfum by ma potešil, ale aj tak si presadil svoju hlavu a dostala som kúsok, ktorý som úprimne ani nikdy nevoňala. A viete čo? Risk je zisk! Pretože si reálne nedokážem predstaviť úžasnejší parfum na jar ako je tento. Ak by som ho mala opísať len pár slovami, tak bez zaváhania ide o jar v sklenenom flakóne. Tak nádherný mix kvetov, ovocia, že sa pri ovoňaní až rozum zastavuje.

Podľa mňa toto je tá najúžasnejšia vec na Jo Malone parfumoch, že vy reálne cítite, tie zložky, ktoré sa tam nachádzajú. Frézie vám buchnú do nosa, len čo si parfum na seba nastriekate a postupom času sa pekne uvoľnia do krásnej sladkej, dozretej hrušky. Proste jedna veľká jarná sladká pecka. Mňam!

 flakón dámskeho parfumu Jo Malone English Pear and Freesia


Tak ako všetky Jo Malone parfémy aj tento má skvelú výdrž. Tým, že je parfum krásny, jemný, sladký tak určite nikoho neobťažuje, podľa mňa len robí dobrú náladu. Na Slovensku ho zoženiete na Notino, a je to výnimočne asi prvýkrát, čo vám napíšem, že tento parfum by som si trúfla kúpiť aj naslepo - ak viete ako voňajú frézie a máte ich radi.

Ja mám ooooobrovskú radosť, lebo mám ten najdokonajlepší jarný kúsok, aký si dokážete predstaviť. Ak náhodou hľadáte jarnú inšpiráciu, tak vrelo odporúčam.

A čo vy? Trúfne si vaša polovička kúpiť vám naslepo parfum?

4 komentáre:

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne