utorok 16. apríla 2019

Úplne opačne ako pred dvoma týždňami


Ak si pamätáte, tak minulý týždeň som vám písala príspevok o mojom novom nočnom kréme. Ktorý je fakt super a nebudeme si klamať, medzi jeho hlavné výhody patrí aj cena, ktorá je okolo 3 €. No a dnes na to pôjdeme úplne opačne :) Pretože v súčasnosti používam absolútne tutti frutti denný krém, ktorý by na mojej poličke nečakala ani moja mamina :) A k tomu, za to môžu len a len predsudky, pretože uvidíte, prekvapí aj vás.


Takže, čo to teraz ráno používam? Elizabeth Arden Visible Difference denný hydratačný krém. Znie to posh, že? Aj ja by som povedala a preto, keď som ho našla na El Nino za 12 € skoro som odpadla. Loreal krémy stoja viac ako 12€ a neviem ako vy, ale pre mňa má Elizabeth Arden trochu väčší cveng ako Loreal :) Nič v zlom Loreal - ja sama ho používam (rada) pravidelne. No a keď som videla tú cenu povedala som si, že vyskúšam, možno je to nejaký super tichý objav. Krémik mi došiel domov v krásnej krabičke, ktorá vyzerá obrovsky! Niet divu, keďže krém má obrovských 75ml. Inak teraz ako si ho pozerám, zisťujem, že krém sa dá používať aj ráno aj večer - ja ho používam čisto ráno.


Na umytú pokožku nanesiem absolútne malinkú trošku krému a užívam si to. Čo vás zaujme ako prvé je to, ako krém krásne vonia. Prisahala by som, že tam cítim mandľu, ale to je môj pocit - možno tam je, a možno nie. Mne tá vôňa v niečom pripomína detstvo, aj keď mamina ten krém nikdy nepoužívala. 
Dôvod, prečo som si hneď myslela, že krém je len denný je, že má síce trochu hutnú, ale jemne gélovú konzistenciu. Krém sa v sekunde vpije do pokožky a krásne ju zjemní a vyhladí. To je absolútne ideálne, ak ráno nemáte čas a potrebujete si proste naniesť make-up. Make-up sa potom po pokožke krásne kĺže a vydrží tip top celý deň.


Síce sa opakujem už z minulého týždňa, ale pokožku mám vážne super a make-up mi drží prekrásne, tak vrelo vrelo vrelo odporúčam. Ak si chcete dopriať trochu luxusu, ktorý ani nie je až tak luxusný určite vyskúšajte. Alebo kľudne kúpte niekomu ako darček :) mamine ku dňu matiek, sestre, kamoške - tie sa zhrozia, koľko ste minuli, ale vy budete vedieť, že to vôbec nebola taká tragédia.

A čo vy? Máte doma taký výrobok, ktorý vyzerá na prvú fakt draho, ale nie je? Objavili ste na Elnino nejakú super vychytávku za pár eur?


6 komentárov:

  1. Super, tento tip sa hodí. Mám dosť problém nájsť krém, ktorý by mi vyhovoval aj pod make-up a práve ako píšeš, ráno človek nemá veľmi chuť čakať pol hodiny kým sa mu krém vpije do pleti... Musím niekedy vyskúšať :-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak určite vyskúšaj :) Tak krásne zjemní pokožku, že nanášanie make-upu je úplná radosť!

      Odstrániť
  2. Ráda nakupuji na elnino, protože se tam dají právě koupit takové poklady a za pár korun :-)

    RTĚNKY COLLISTAR

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ahoj, nevies mi povedat, pre aku plet (myslim vek) je urceny? Nie je to na krabicke? Nejako sa k tomu neviem dopatrat, niekde som citala, ze pre zrelu, tak neviem. Inak ma velmi zaujal. Dakujem.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Jeho cieľom je odstrániť vrásky spôsobené nedostatočnou hydratáciou pokožky, takže je možné, že sa z neho poteší aj staršia pleť. Ako píšeš, vek sa nikde presne neudáva, skôr to, že je určený pre suchú a citlivú pokožku :)

      Odstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne