štvrtok 13. júna 2019

Nezabudnite! Už túto nedeľu je tu Deň Otcov :)

Natura Siberica sprchový gél pre mužov

Na ocinov sa podľa mňa niekedy zabúda. Že jasné, že maminy sú top najdôležitejšie na svete, ale to isté platí aj pre ocinov. Že sú top najdôležitejší na svete a že by sme na nich nemali nikdy zabúdať. Tobôž túto nedeľu, kedy majú svoj deň :) deň otcov! My tento rok oslavujeme tento sviatok prvýkrát dvojmo, pretože jednak rada niečo milé darujem môjmu ocinovi a jednak sa ocinom stal môj manžel. A keby ste vedeli akým! Tým najlepším na celom šírom svete :) keby kojiť vedel nepochybujem, že by ma vedel 200% nahradiť. Takže nech už ocinovi len pošlete SMS, kúpite čokoládu alebo niečo iné, čo má rád, hlavne nezabudnite :)

Ja som na Notino objavila (popravde úplnou náhodou) super sprcháč, ktorý mi prišiel ako ideálny adept na darček ku dňu otcov. Natura Siberica for Men Only, je ten najmužnejší sprcháč, ktorý na internete nájdete :) ak teda nerátame Timkov Dermacol pro muže :) Ja som hľadala pre toho môjho domáceho atopika nejaký sprcháč s fajn zložením, nech stále nemusí mať doma len tú lekárenskú nudu a keď som natrafila na toto povedala som si, že vyskúšame. Aj keď stále nie som presvedčená či mám, alebo nemám Natura Sibericu rada - povedala som si, že vyskúšame a uvidíme, čo povie moja polovička.

Natura Siberica for men only White Bear sprchový gél

Ako môžete vidieť sprcháč má vysoké a chudé čierne balenie na ktorom je holografický biely medveď :) keby bolo na mne medveďa by som vynechala, ale vtipný popisok to zachránil (removes lack of sleep and roaring night side effects). Samotná vôňa je naozaj veľmi príjemná, svieža - pánska. Kým Korres, ktorý som spomínala pred pár týždňami bol síce pánsky, ale používam ho ja, tento je podľa mňa vyslovene pánsky. Manžel sa môže tešiť :) aspoň niečo mu nebudem kradnúť. 

Dve veci ešte - na internete mal sprchový gél fakt výborné hodnotenia, takže aj keď toto nie je úplne recenzia ale tip na darček - ževraj by mal byť fakt dobrý. A druhá vec - k nákupom na Notino nad určitú hodnotu teraz dostanete ako darček cestovnú sadu na kozmetiku. Šikovná vec do lietadla :) 

Takže nezabudnite byť v nedeľu ľúbivé, pretože každý tatino si to zaslúži!

A čo vy? Máte už darček? 

0 komentárov:

Zverejnenie komentára

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne