utorok 25. júna 2019

Tenkrát po..ja už ani neviem :)

Versace Vanitas parfum pre ženy

Na prvú by mi napadlo, že si veľa mojich parfémov kupujem dokola opakovane. Ale pravda je taká, že keď sa nad tým zamyslím úplne to nesedí. Vzhľadom na počet mojich parfémov si opakovane kupujem menej ako tretinu. A vážne len zopár z nich si kupujem až tak opakovane, že v momente, keď sa mi míňajú, mám v košíku vyklikanú objednávku na nový. Jedna z týchto špecialitiek je určite Versace Vanitas a tak, aj keď ste ju na blogu videli už niekoľkokrát, poďme si ho ospievať ešte raz, lebo fakt fakt fakt stojí za to.

Juuuuj kedy som si ho kúpila prvýkrát. Presne viem inak :) a presne viem, prečo ho tak strašne zbožňujem. Bola som na vysokej a pracovala som popri tom v jednej super firme, kde ma krátko potom, čo som začala zavolali na služobku. Pamätám, ako som ráno vstala v hotely, nervózna z dňa, ktorý ma čakal a vo výťahu mi nejaká pani pochválila parfém. Do mňa sebavedomie vystrelilo hádam na 500% a odvtedy som ten parfém začala zbožňovať.

vrchnák dámskeho parfumu Versace Vanitas

A potom o niekoľko rokov neskôr v mojej súčasnej firme, tiež na prvej služobke mi dve kolegyne pochválili tento parfum a bola to taká debata, ako prelomiť ľady a zoznámiť sa a bolo mi to strašne príjemné. Zase sebavedomie vystrelilo a ja som mala krajší deň :) Okrem toho je to samozrejme a pochopiteľne brutálne nádherná vôňa, ktorá stojí na Notino fakt málo (konkrétne táto 50ml okolo 30€).

flakón dámskeho parfumu Versace Vanitas

Samotná vôňa je veľmi príjemná mix sviežich ale aj ťažších tónov, takže dokopy je to vyvážená dokonalosť. Spája moje dve obľúbené zložky - fréziu a cédrové drevo - takže mix kvetín a drevitej vône. Vôňa je ideálna na jar a leto, pretože nie je extra ťažká, aj keď pozor, stále je krásne výrazná. Má veľmi pekné a elegantné sklenené balenie, ktoré poteší vašu poličku, nie až tak vašu kabelku. Osobne sa priznám, že vo veľkom 100ml balení sa mi páči viacej, ale výnimočne som si kúpila 50ml lebo som si sama sebe nevedela ospravedlniť hocičo väčšie :) 

Ak teda hľadáte krásnu a vôbec nie drahú vôňu na leto, tak ste ju našli :)

A čo vy? Ku ktorej vôni sa vraciate opakovane?

0 komentárov:

Zverejnenie komentára

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne