streda 17. júla 2019

Ja necestujem, ale vy cestujete

Cestovné balenie kozmetiky

Viete, čo je strašne divné? Že roky rokúce (originál viac ako 12 rokov) sme s manželom cestovali ako diví draci a nikdy som sa nemala k tomu, aby som raz investovala do cestovnej taštičky s miniatúrnymi flaštičkami. Investovala znie dosť drasticky, hlavne ak sa bavíme o pár eúrách. Rozmýšľam, že to asi bolo tým, že doteraz som vždy mala doma veľkú zbierku rôznych vzoriek, violiek, testerov - takže tie pokryli moju kozmetiku na cesty a nepotrebovala som si nič prelievať. Keď sme chceli ísť tento rok do Krakowa, všimla som si, že väčšina mojich vzoriek je po záruke a skončilo to tak, že mimo sezóny som všade ako splašená Bára hľadala cestovné balenie kozmetiky. Dosť neúspešne poviem vám. A tak som skončila tak, že som mala kozmetiku poprelievanú v malých nádobkách od detskej výživy a džemov. Fakt hodné beauty blogerky. Každopádne, teraz je leto a top sezóna, takže ak sa niekam chystáte tie malé cute cestovné balenia zoženiete originál všade. Aj na Notino, kde si ich viete za pár eúr prihodiť k zásielke a potom budete šťastné, ak ich nájdete. Ja osobne odporúčam hlavne tri veci - malý cestovný opaľovák, sprchový gél a odličovač. Pleťový krém by som si vzala určite svoj (alebo preliala do tých malých cestovných nádobiek), bez telového mlieka pár dní prežijete a vlasy si umyte doma. Ale opaľovák, odličovač a sprcháč fakt potrebujete :)

Kozmetická taška z Notino

Druhá vec, ktorú sa hodí mať doma je priesvitná kozmetická taška. Ďalšia vec, ktorá nie je príliš na chválenie :) ale ja som svoju príručnú kozmetiku vždy nosila v transparentnom sáčku z Ikea :) Čo nie je najpraktickejšie a ani najelegantnejšie (a ani najekologickejšie). Stojí okolo 4€ a dáte do nej originál všetko, čo potrebujete mať v svojej príručnej batožine. A popravde, možno aj trochu viac :)

Kozmetický set na cestovanie z Notino

Ak sa teda chystáte toto leto niekam cestovať radím vám, nebuďte ako ja :) jedna malá investícia a taštička aj nádobky vám vydržia roky. A zo skúseností hovorí, že je to fakt lepšie ako malé nádobky na detské výživy.

A čo vy? Ako sa balíte na predĺžený víkend s Ryanairom? Dajte svoje tipy a triky :)

0 komentárov:

Zverejnenie komentára

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne