streda 10. júla 2019

Keď raz vyhrám športku :) bude Tom Ford parfum



Za posledné tri týždne som bola 3x v Notine. Dvakrát som tam išla kvôli nákupom a raz čisto kvôli tomu, aby som ešte poslednýkrát ovoňala môj nový objav. Tom Ford Tobacco Vanille. To je niečo ako byt v Hyde parku. Ak sa nestane nejaký božský zázrak toto nie je parfum, ktorý niekedy bude na mojej poličke. Pretože povedzme si pravdu, už Jo Malone je mierne cez racionálnu hranicu, ale toto je ešte o level vyššie. Pretože Tom Ford je ešte raz tak drahý ako už brutálne drahý Jo Malone. Alebo drahá vlastne, veď je to žena :) 

Tom Ford niche parfum

Prečo? Je tu niekto, kto mi vie povedať, prečoooooooooooooo musí byť tak strašne drahý? Ja chápem, že niche parfum, brutálne zloženie a bla bla bla bla ale 230 € za 100ml? To je hrozne veľa, fňuk. Ale ak tie peniaze máte, alebo si hovoríte, že chcete mať raz za život niečo mega ale mega špeciálne tak čítajte ďalej. A ešte ideálnejšie - ak ste z BA choďte do Centrálu do Notino a ovoňajte. Je to vážne one and only. Chápete, trikrát som ju tam bola ovoňať :) to som hádam ešte nikdy neurobila.

Tom Ford Tobacco Vanille parfum


Celkovo som strašne rada, že má Notino kamennú pobočku, pretože podľa mňa na svete neexistuje nikto, kto si kúpi niche parfémy bez vyskúšania. Tam ich máte hneď niekoľko a pravdepodobne tie najpredávanejšie (čiže z môjho pohľadu tie, u ktorých je šanca, že by sa vám mohli páčiť najviac). Byredo, Tom Ford, Escentric Molecules a mnoho, mnoho ďalších - takže ak hľadáte niečo veľmi špeciálne, tam to určite nájdete. Jedine jedna rada možno rovno - nikdy ich najprv neskúšajte na pokožku. 8/10 sú vždy pomerne veľmi výrazné a nie úplne príjemné ekrazity (oni budú krásne ale po pár hodinách). Ak teda chcete predísť bolesti hlavy strieknite si ich na papierik a potom sa vráťte a vyskúšajte vášho (jedného) favorita na pokožke. 

No a k téme konečne :) ja som si vybrala ako môjho spomínaného favorita Tom Ford Tobacco Vanille. Prišlo mi to ako brutálne zaujímavá kombinácia - tabak mám v parfémoch strašne rada a v kombinácii s vanilkou mi to prišlo ako top vôňa. A mala som pravdu. Fňuk :) Je to dokonalá, krásna, ťažká, výrazná vôňa. Najprv vás oparí tým silným a výrazným tabakom a korením, ktoré sa postupne prelieva do sladkej a krásnej drevitej vanilky. Dokonalý mix. Je vám asi jasné, že vôňa drží ako prikovaná celý deň, že? Inak ono v zásade možno ani nestojí tak veľa (klamem samú seba, chápte ma :). Ale ono vám vážne stačí jeden strek. Viac sa podľa mňa ani nedá. 

Aby ste chápali moju zúfalosť a brutálne opantanie touto vôňou :) Ako má Notino teraz Black Friday, povedala som si, že keď tam bude, možno by som si ju vypýtala k výročiu od manžela. Že aspoň 50ml :) Ale nie je :) tak sme ušetrili. A ak ste náhodou nepostrehli, vidíte! Mega dôležitá info! Notino má TERAZ Black Friday zľavy! Trvajú až do nedele a s kódom sksummer máte až 20% zľavu na vybrané značky. Značiek je tam habadej, verím, že ak máte na niečo namierené, bude to tam :) 


A čo vy? Máte doma niečo také vysnené o čom viete, že to možno ani nikdy nebude? Idete si niečo uloviť do Black Friday?

2 komentáre:

  1. Maison Francis Kurkdjian Baccarat Rouge 540 KED JA VYHRÁM ŠPORTKU, LEN ZAČAŤ PODÁVAŤ :))

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. neuverííííííííííííííííš! Ale kvôli tejto vôni som vlastne objavila tú moju! Čítala som práve knihu, kde hlavná hrdinka používala tento parfum a ako som ho tam videla na poličke povedala som si, že aká náhoda, musím ovoňať :) a ako som tam už bola a skúšala našla som toho Forda :)

      Odstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne