sobota 17. augusta 2019

Dáme si nachvíľu videovú pauzu


Viete čo je najhoršie? Keď máte pocit, že niečo začne dávať zmysel a vy musíte prestať. Keď mi každý deň cinkne na mail nový follower a keď vidím, že zrazu si moje video nepozrelo 150 ľudí ale 600. A potom nepoteší ani to, keď máte zošit plný zaujímavých tém, ktoré by ste chceli natočiť a fakt si myslíte, že by niekoho mohli baviť. No :) ale človek mieni a malý človiečik mení. 

Odkedy máme Améliu točenie videí sa mierne skomplikovalo a povedala by som, že posledné mesiace sa stalo celkom nemožné. Točiť videá doma s ňou je nemožné :) pretože chce byť (pochopiteľne) pri nás a verte mi, ona má k všetkému svoj názor a veľmi rada by bola vo videu môj druhý hlas. Takže mi ostávala druhá možnosť a to je točiť videá, keď rodičia berú Améliu na prechádzky von. To však nie je úplne predvídateľné kedy to bude a úprimne vám poviem - v poslednej dobe (rozumej dobe stoličkovej :) keď mám mať dve hodiny poobede pokoj, tak tie dve hodiny využijem vždy radšej inak ako točením videa. 

Takže aj keď ma to strašne mrzí s videami je načas koniec. Neviem vám povedať, či to bude niekedy lepšie, či budem mať viac času alebo nie ale viem, že je lepšie uvedomiť si, že to proste nejde ako každý týždeň odpisovať na vaše správy, že video bude budúci týždeň, keď nebude. 

Ďakujem, že ste mi verili, že ste ma podporovali, že ste na môj YT chodili a písali mi komentáre, či dávali páčiky. O čo menej videí budem točiť o to viac článkov chcem písať, tak snáď vás budú baviť tie :) ak vám budem chýbať :) tu je môj facebook a tu je môj instagram.

Joooj, teraz mám taký smutný pocit, ako keby som to tu všetko zatvárala...Nie, nič sa nedeje :) vidíme sa pri článkoch.

Ja idem smutne spať a vy si užite nedeľu, ak to čítate zajtra :) Alebo pondelok ak to čítate v pondelok a ako pozitívnu motiváciu ukončím tento depresívny článok super správou, že v utorok tu bude recenzia na ten najluxusnejší a najlepší pleťový olej za vôbec nie luxusnú cenu :) Reklamné zdelenie u konca, tak sa vidíme v utorok :)


8 komentárov:

  1. Ja som si Tvoje videá pozrela veľmi rada, či už líčiace alebo detské, i keď deti nemám, ale teším sa na viac článkov :) vždy ráno v práci si ich čítam ako pijem kávu, robíš mi spoločnosť:) ale túto správu od teba som čakala a nemyslím si, že je dôvod, že by si si nevedela nájsť čas (keď človek chce nájde spôsob, keď nechce nájde dôvod), ale myslím si, že si stratila hlavne chuť, teda aspoň ja som bola znechutená z niektorých komentárov ako robíš to zle a takto toto zmeň. Som toho názoru, že áno človek si môže vyjadriť svoj názor, ale nerozumiem prečo to je väčšinou ten negatívny, lebo keby ti chcel ten dotyčný pomôcť, napíše ti súkromne na mail alebo proste to video vypne, keď im prekáža tvoj prejav. A teda hlavne vždy boli tie negatívne komentáre písané anonymne (takto píšem aj ja, ale vždy sa podpíšem) :) tak nech sa Ti darí a stoličky sú rýchlo vonku ;) Veronika

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. v tom článku som mala ešte jeden odstavec, ktorý som potom vymazala, že aspoň ma konečne ľudia prestanú posielať k logopédom a na školenia vyjadrovania sa :) asi hej, asi máš pravdu v tom, že keď je vôľa, je aj cesta :) možno sa vôľa nájde po tých logopedických sedeniach :)) každopádne Veronika úprimne ďakujem za krásny komentár a aj za to, že tu už toľko rokov chodíš a že sa z času na čas pripomenieš :) je to veľmi príjemné a vždy ma to poteší!

      Odstrániť
    2. Vážne klobúk dole, že si sa na to natáčanie vôbec dala a mala si vážne super progres, tak verím, že keď to má prísť, znova sa k tomu vrátiš :) mňa teší, že ma registruješ aj po tých rokoch a budem sa pripomínať častejšie :)
      Ale mrzí, že nebolo video ako nafarbiť doma obočie, tak snáď to spíšeš čoskoro do článku s fotopostupom :) ďakujem, Veronika

      Odstrániť
    3. Hlavne vieš čo? Ja som sa ho toľko chystala natočiť, že som chodila posledný mesiac bez nafarbeného obočia,aby to bolo vidieť vo videu..Keď som minulý víkend vedela, že už to teda asi točiť nebudem som si ho nafarbila a haaaalelujah! Nový svet! Líčenie o polovicu kratšie, krajšia som zrazu aj bez make-upu :) taká dobrá vec je to! Ale foto postup, veď to je super vec!

      Budem si farbiť inak asi o dva týždne tesne pred dovolenkou, takže to zlátam a postnem :) dakujem za tip na článok :)

      A prosím pripomínaj sa :) veď kedysi sme tu mali normálne diskusie :) mi chýbajú!

      Odstrániť
  2. Na tvoje videá som sa tešila každú nedeľu a veľmi ma bavili. Vidíme sa teda na insta a tu na blogu! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ahoj :) Tvoj blog sledujem už minimálne 5 rokov a keď si začala točiť videá tak som začala pozerať aj tie. Páči sa mi tvoja tvorba a aj keď nie všetko je úplne to, čo by ma zaujímalo, tak videá si častokrát pozriem už len kvôli tvojmu prejavu a nadšeniu, s ktorým všetko opisuješ. Ide z teba taká úprimná radosť, a to je super! :) Každopádne, určite rodina a bábätko je najdôležitejšia a myslím si, že nemusíš byť smutná, že nás tu necháš nateraz bez videí ;) Budú mi chýbať, ale na blog sa určite stále budem rada vracať. Musím ešte spomenúť, že na tvojom videu " Najrýchlejší make-up na svete" ti ten prirodzený make-up veľmi pristal a tie oči ani nemusíš mať nalíčené a aj tak si bola veľmi pekná :) Nech sa Ti darí, pekný deň prajem :) Katka

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne