utorok 20. augusta 2019

Luxusné. Slovenské. Absolútne dokonalé.


Už veľmi veľmi veľmi veľmi veľmi dlho ma nič tak neoslovilo. Nenadchlo. Nepovedala som si, že wow, omg poklad. Že to musíte poznať. A ešte k tomu je to luxusné, slovenské a vážne dokonalé. Som zvedavá, čo by ste po tomto intre čakali :) ale ja vám poviem na https://www.krasnakazdyden.cz/ som našla ten najlepší pleťový olej, aký som kedy mala. Mylo Flóra.

Ani neviem, kde začať recenziu, pretože najradšej by som vám to sérum naservírovala do množstva malých violiek a každému z vás poslala aby ste ho vyskúšali. Teda oprava :) nie každému - len vám, čo máte suchú a citlivú pleť, pretože vy to teda poriadne oceníte.


Poďme na to úplne od konca, pretože popisok séra bolo to, čo ma presvedčilo. Hlavnou zložkou séra je olivový skvalan, ktorý dokonalo hydratuje, redukuje vrásky a ošetruje popraskanú pokožku. Mne sa olej hodil ako výrobok na leto, kedy je pokožka vysušená od slnka, ale pravda je taká, že je vynikajúci na celý rok. Stačí veľmi málo kvapiek oleja a pokožka je dokonalo premastená, hydratovaná a neskutočne vláčna. Olej sa hneď do pokožky vsaje a nezanechá ju mastnú. Len krásne ukľudnenú, jemnú a pripravenú na regeneráciu.

Dobre, takže už viete 60% jeho úspechu - kvalitné zloženie, kvalitné účinky.

Ale ešte nám ostáva 40%. Keby som bola povrchná tak vám poviem, že je to 50/50, ale dajme tomu druhému parametru trochu menej percent, lebo dávať ho na rovnakú úroveň ako zloženie by nebolo fér.


Vôňa. Inak. Vôňa. Olej má tu najdokonalejšiu vôňu, akú ste kedy cítili. Vážne. Akú? Ruža, ružové drevo a kadilo. A je to presne trefné - presne tak vonia. Nezvyčajne, luxusne, dokonalo a úplne inak ako hocičo čo ste kedy cítili. Je to tá najzvláštnejšia vôňa na ktorú sa nedá zvyknúť a každý večer si poviem wow.

Olej sa dá používať ráno aj večer, s krémom alebo bez - ja ho používam namiesto večerného krému večer. Ako taký môj malý luxusný ceremoniál, ktorý si brutálne užívam.

A nebudem vám klamať, veľmi ma na tomto výrobku teší, že je slovenský - a že má veľmi pekné - minimalistické, ale štýlové balenie.

Za mňa like, čo like -LOVE. Najlepší olej, aký bol kedy na mojej poličke. Wow.

A čo vy? Do čoho ste sa tak naposledy zaľúbili?

6 komentárov:

  1. Vypadá moc dobře, zrovna jsem vypotřebovala svoje sérum od Vichy, tak možná objednám tohle. :) Super recenze!

    GrünHauz
    Š.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Vau ten vypada vazne dobre, ja hlavne neznesiem mastny film na pleti po pouziti olejov, respektive to ako mi to v noci zamasti vlasy ktore sa dotykaju tvare :) A mna by este zaujimalo aky mas lak na nechtoch :) aaa este kam idete na dovolenku ak to nie je tajne :D Michaela

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ideme do Turecka :) to je taká naša klasika :) dobré jedlo, pekné hotely a super pomer cena kvalita. Tak dúfam, že sa bude páčiť aj Amélii :)
      Lak mám Dermacol Neon Tropez :) je to ten malý lak - krásna farba, akurát sa priprav na 3 vrstvy :) ale drží parádne! nič mu nie je akurát mi zospodu odrastá :)))

      Odstrániť
  3. No olej vyzerá veľmi zaujímavo.. po Tvojej recenzii dááávnej som si kúpila šípkový olej a bola som veľmi spokojná s výsledkami na pleti. Ja som mala od Myla mydlo Čierna ovca a bolo veľmi dobré, tak sa nebránim skúsiť niečo ďalšie, ale momentálne mám olej z Avonu - ten s 5 olejmi v sebe a som s ním spokojná :) Veronika

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ten šípkový bol abolútne skvotný! Veľakrát som rozmýšlala, či si ho kúpiť zase, ale vždy si poviem skús ešte nejaký iný :))) a teraz fakt neľutujem, tento je pecka! Ten Avon má meno? Chystám sa robiť si objednávku tak pozriem :)

      Odstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne