streda 9. októbra 2019

Poznáte kozmetiku Ellie?




Je treba povedať, že ak ste videli moje video o mojej zbierke balzamov na pery, možno si hovoríte, že už ďalší nepotrebujem. Ak ste nevideli, tak klik:tu :) A je to úplne možné, že už ďalší nepotrebujem, ale keď nejaký dostanem tak to vlastne neovplyvním. A tento som veru dostala, takže mi neostáva nič iné ako sa z neho vytešovať a dať vám vedieť, aké dobré veci sa nachádzajú v Teta drogérii. Priznám sa, že to, že má Teta takýto sortiment pre mňa bolo trochu šokom, pretože to nie je úplne drogéria, do ktorej chodím - takže vďaka za super kamarátky. Rovno vám poviem, že neviem presne koľko balzam stojí (bolo mi to blbé opýtať sa) ale podľa toho, čo som na internete googlila to bude okolo 1€ čo vám rovno poviem paráda v pomere cena kvalita. 



Balzam má veľmi pekné EOS-ácke balenie v peknej azuritkovej farbe. Na rozdiel od EOS a Labellina má štvorcový obal a menej vysoký obsah. Ten kopček ak chápete :) je skôr stavaný do šírky ako do výšky. Neviem, prečo som vám namiesto fotky ako si ho akože dávam na naružované pery neodfotila to ako vyzerá, ale viem, že sa môžem vyhovoriť na mom brain :) woup woup! Tenkrát poprvé :)

Ja mám kokosovú verziu, ktorá je vyslovene na zjedenie a je možné, že by som si ho na pery dávala aj tak, pretože kokos proste fakt môžem. Balzam pery pekne hydratuje a ešte raz - fakt božsky vonia :)

Ak si teda chcete urobiť radosť a nezruinovať peňaženku tak holá holá Teta volá :)

A čo vy a Teta? Chodíte tam?

8 komentárov:

  1. Prečo kradneš články ?

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ahoj anonym :) a komu prosím? Reálne neviem, či ma tieto komentáre bavia, alebo urážajú :) nabudúce, keď si na mne budeš vybíjať zlý deň prosím maj aspoň slušnosť podpísať sa alebo prihlásiť sa :)

      Odstrániť
    2. Tiež som videla podobné články a rovnaké fotky u jednej slečny bohužial názov si nepametám

      Odstrániť
    3. opat dalsi hodnoverny anonym, ktory vie, ze niekde nieco bolo ale nevie kde :) wooow jake potvrdenie :D a nenapadlo ti, ze kedze mam blog cez 12 rokov niekto moze vykradat mna? :D

      Anyway, kedze to uz zacinam mierne vnimat ako osocovanie, kedze sa ani neprihlasite a sirite mi tu zlu energiu len ti davam vediet, ze komentare tohto typu budem mazat.
      Ale kludne mi napis na mail, ked mi chces dat vediet kto to bol, ja tej slecne sama rada napisem a kludne to budem riesit aj pravne ak mi kradne content. Takze ak toto nestacilo ako liek na tvoju zlu naladu vidime sa na maily.

      Odstrániť
    4. Nehraj to tu že som ti ho neposlala kradoška

      Odstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne