streda 23. októbra 2019

Pumpkin Spice Latte v paletkovej verzii

Priznám sa, vám? Alebo nepriznám? Hmmm. Priznám :) za posledný mesiac a pol som si kúpila tri paletky. Tri. A jedna je krajšia ako druhá úprimne. Dnes začneme tou najjesennejšou aby ste si ju mohli uloviť, kým je na ňu krásne počasie a tešiť sa ešte viac na jesenné prechádzky vonku. Ja ich tak zbožňujem! To, keď je vonku krásne šedivo, naokolo je popadané lístie, a na okolí nič, len vy (teda ja a moje mini-me), dobrá káva v ruke a ticho. Alebo naopak naokolo ten mestský ruch, kedy sa všetci niekam ponáhľajú a my dve len ideme okolo a všetko pozorujeme. V týchto momentoch inak tú paletku nepoužívam  :D lebo fakt nemám ráno čas a ani chuť, ale! cez víkendy, kedy ideme von všetci traja, alebo večer, keď dôjdu moji rodičia a my môžeme ísť von.

Revolution Pro paletka očných tieňov Bewitch
Takže! Poďme na paletku. Môj najnovší prírastok je Revolution Pro paletka v dokonale krásnom odtieni Bewitch. Dôvod, prečo som chcela túto paletku bol dvojaký.
Jednak som si chcela urobiť radosť (logish) a jednak mi prišla praktická, že je malá, kompaktná a nie je tam 10 zbytočných modrých tieňov, ktoré nikdy nevyužijem (povieme si nabudúce, keď vám ukážem tú ďalšiu, čo som si kúpila :D

Revolution Pro popis paletky Bewitch

V paletke je len osem odtieňov a reálne vám hovorím, že fakt využijem všetky. Jasné, že niektoré mám radšej ako druhé (najradšej mám 2,3,5). Neviem, či sa treba veľa rozpisovať o tom ako kvalitné sú Revolution Pro tiene, ale poďme v skratke na to. Sú to tie najlepšie pigmentované tiene na svete, držia dokonalo celý deň a majú krásnu maslovú pigmentáciu. Krásne medzi sebou blendujú a paradoxne s ôsmimi tieňami môžete vytvoriť veľmi veľa krásnych farebných kombinácii.
Na vytvorenie krásneho líčenia vám nič viac netreba - máte tam rozjasňujúce farby, máte tam tmavú farbu, ktorá poslúži ako krásna linka.

Swatche paletky Revolution Pro Bewitch

Ja mám paletku z  Notino (za cca 8€) a viete čo mi teraz napadlo? Že ju s prehľadom môžete využiť aj na nejaké halloweenske líčenie. Ak sa chystáte na nejakú party, kde potrebujete fakt pigmentované tiene, čo vydržia do skorého rána toto je veru ono. Jedna vec ešte nakoniec - paletka nemá aplikátor, ani zrkadlo - ale máte zase malé šikovné balenie.

Takže za mňa top najkrajšia jesenná paletka a až mi je ľúto, že zachvíľu jeseň skončí :)

A čo vy? Čím ste si spravili naposledy radosť?

3 komentáre:

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne