pondelok 14. októbra 2019

Tajné zákutia Dermacolu



Vo všeobecnosti sa maľujem v spálni, kde mám celú svoju zbierku kozmetiky a môžem si skúšať, čo chcem a hrať sa s malovátkami. Keď je čas teda :) ale pred časom som si urobila jednu väčšiu kozmetickú taštičku, s ktorou chodím po byte a maľujem sa tam, kde sa hrá Amélia. Je to taký môj malý prenosný kufrík, aby som na to malé šidlo vedela dávať pozor :)
A už sa skoro dostávame k podstate tohto článku :) ako som si túto taštičku napĺňala a vyberala som si do nej výrobky, našla som tri, ktoré si zaslúžia obzvlášť pozornosť. Všetky tri inak z Dermacolu, ale popravde, berte to ako čisto náhodu. Ostatné, ktoré tam mám skoro všetky poznáte  a pár ich nestojí za nič, ale neznášam vyhadzovať veci, takže ich nejako domíňam. A tieto tri sú teda brutálna pecka a nie je mi jasné, prečo ešte na blogu neboli!


Prvý, ultimátne najlepší je Dermacol 16H Matic Eyliner - v hnedom ako aj čiernom odtieni. Wow. Smekám :) veľmi nerada používam do zlého počasia ,,neoverené" ceruzky, pretože potom môžem dôjsť domov ako panda - ale tentokrát bol risk zisk. Ceruzka ma prekvapila od prvého po posledný ťah. Je neskutočne mäkká, takže linku s ňou urobíte reálne za sekundu. Za sekundu je linka rovno aj suchá, takže vy sa môžete pohnúť so svojím dňom. Ceruzka je dokonale pigmentovaná a drží krásne na všetkých druhoch tieňov. 
A to najlepšie? Vydrží krásne až do večera, či cez deň zmoknete alebo si večer doprajete hatha jógu :)
Za cenu 4,95 € je to reálne skrytý poklad na stránke Dermacolu.



Toto nie je až taká novinka, pretože Long Lasting linky som na blogu recenzovala už viackrát, ale teraz, keď potrebujem veľa roboty za veľmi málo času je to pre mňa znovunájdený objav, ktorý sem musím dať.

Odtieň číslo dva je totiž prekrásna šampanská farba, ktorá oko krásne otvorí, rozjasní a vy nemusíte nič ďalej riešiť, ak nemáte čas. Nanesiete ju jednoducho ako mono-tieň, okraje rozotriete prstom a ste vybavené.

Ak máte viac času, kľudne ju môžete použiť ako linku, kde oku dodáte viac lesku a elegancie. Aj napriek tomu, že je to jemná farba, vynikne krásne na hnedých, zlatých ale aj bordových tieňoch ako linka.
Ďalší výrobok, ktorý schne v sekunde a večer ho nájdete tam, kde ste ho ráno naniesli.




A do tretice riasenka! Och! Tie teraz vedia byť buď moje najlepšie kamarátky alebo najväčšie nepriateľky. Reálne som za posledný mesiac asi 5 riaseniek posunula ďalej, pretože ak mi riasenka v dvoch vrstvách neurobí pekné riasy nemám na ňu čas. A táto vám veru v dvoch vrstvách urobí dokonalé husté, také tie bábikovské zlepené riasy. Vieme, vieme - že nie každý tento efekt môže. Takže ak máte radi tú zlepenú hustotu toto je presne ona! Ak nie tak potom si všímajte len prvé dva výrobky z tejto recenzie :)

Dve rýchle vrstvy a ste pripravené zdolať deň! Riasenka sa nedrolí a večer nestrávite hodinu pri odličovaní. A viete čo je najlepšie? Išla som vám pozrieť na stránku Dermacolu jej cenu a všimla som si, že momentálne stojí 3,90€. Tak to už ani nie je čo dodať!


A čo vy? Odhalili ste v poslednej dobe vo vašej zbierke niečo, na čo ste zabudli?

0 komentárov:

Zverejnenie komentára

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne