streda 20. novembra 2019

Like, like, liiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiike!


Pred pár mesiacmi som videla tuším v letáku českej DM-ky, že tam mali v akcii Nivea odličovacie oleje a skoro som odpadla! Nivea má  odličovacie oleje? Kde žijem? Prečo som to nevidela ešte? Veď ja MILUJEM oleje a keby ich na trhu nebolo tak žalostne málo, tak by som nič iné nepoužívala! Je to praktické, pohodlné, precízne a nemusíte pri tom používať odličovacie tampóniky! Yes, yes, yes! Takže chápete, že keď oleje došli aj k nám proste som ich musela vyskúšať. Na výber sú tri a jeden znie lepšie ako druhý - makadamiový olej, kokos a hroznové semiačka. Rovno vám v úvode napíšem, že je vám jasné, že tu ešte raz uvidíte recenziu kokosovej verzie, že? :))

A z tej vety ste asi aj pochopili, že som sa zaľúbila :) veru veru! Odličovací olej nemusí stáť 15€ na to, aby bol super! Tento stojí necelých 6€ a ja vám ho vrelo odporúčam. Makadamiová verzia má veľmi príjemnú jemnú sladkú vôňu, ktorá určite nikomu nebude prekážať. Je jemná, síce do sladka, ale skôr čistá ako presladená. 

Na obale oleja sa píše, že konzistencia sa mení z oleja na mlieko, ale ja úplne nesúhlasím. Je pravda, že sa mení :) ale nepovedala by som, že na mlieko.



Ja si dám do rúk dve pumpičky oleja a začnem ho masírovať na suchú nalíčenú pleť. Počas masírovania sa naozaj olej mení, ale povedala by som, že skôr na niečo olejovito/gelovité. Olej vám vôbec nesteká po tvári, práve naopak - veľmi pekne drží na pokožke a precízne odličuje. Popritom cítite tú príjemnú vôňu a pozeráte ako sa celodenný make-up pomaly ale iste rozplýva preč. Juj fajný pocit je to :) Keď máte pocit, že máte pleť vymasírovanú dostatočne jediné, čo urobíte je, že si namočíte malý uteráčik a zmyjete make-up s olejom dole. A voilá! Ste odlíčené :)

Ja oči a pleť odličujem zvlášť - najprv pleť a keď mám pleť nanesiem si ďalšie dve pumpičky a jemne masírujem zavreté oči. Ani nie že masírujem, skôr nanesiem olej na riasy, obočie a očné viečka a chvíľu počkám. A potom pomalými pohybmi vymasírujem riasenku a zase, keď cítim, že už nikde nič nie je namočeným uteráčikom odstránim zvyšky make-upu. 

Pokožka je dokonalo hebká, dokonca premasírovaná a nie je napnutá ani podráždená. Za mňa fakt like, like, like!


A do pozornosti ešte raz dávam tie najsamrozkošnejšie micelárne obrúsky, ktoré sa nachádzajú v obchodoch. Ak sa plánujete v blízkej dobe vzdialiť od vašej kúpeľne určite odporúčam zásobiť sa touto malou nádherou :) Alebo ich kľudne kúpiť na nejaký sviatok kamoške alebo sestre a stavím sa, že s nimi roztopíte nejedno srdce. Mohli ste ich inak vidieť aj v mojom videu o jesenných obľúbencoch klik:tu kde prebieha stále! super súťaž :).

Ak ste ešte nevyskúšali odličovací olej tak môžete kľudne začať s týmto! Lebo je to dokonalý, brutálny skvost! A ja idem medzitým zháňať ten kokosový lebo som na neho tak zvedavá, že sa mi o ňom bude hádam aj snívať :)

A čo vy? Čím sa odličujete najčastejšie?


0 komentárov:

Zverejnenie komentára

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne