piatok 1. novembra 2019

Toto! Budete chcieť :)


Sprchový olej Nuxe Prodigieux


Juuuj viete, čo nemám rada? Keď objavím niečo drahé a dobré :) Keď nájdete lacné a dobré, tak je to super, môžete sa tešiť, že akú vychytávku ste našli za pár eúr. Ale keď nájdete drahé a dobré, tak je to, že fňuk toto budem chcieť, aj keď to nestojí málo. Ale zase, trochu zveličujem, lebo táto dnešná vecička síce nestojí dve eurá, ale ani nestojí toľko, že by som si ju nemohla z času na čas kúpiť. Najmä, keď si ju objednám na Notino, kde v podstate stojí o dosť menej ako Rituals sprchová pena. Vidíte? Takže vlastne nie je o čom, a môžem sa tešiť, že som objavila super vec, ktorá snáď opantá nejednu z vás :) A inak keďže sa nám pomaly ale isto blíži ten najkrajší čas v roku :) len dávam rovno do povedomia, že tento výrobok by bol určite super darček - teda minimálne, mňa by isto potešil.

Vy už síce vidíte o čom je reč, podľa fotiek, ale dnes sa pozrieme detailne na Nuxe Prodigieux sprchový olej. Olej mám doma už takmer mesiac a ako rozmýšľam, tak rozmýšľam, absolútne si nepamätám, prečo som si ho objednala. Fakt netuším. Do kategórie Nuxe výrobkov nechodím, lebo ich oleje mi úplne nesadli, takže neviem. Síce. Možno som hľadala nejaký olej do sprchy aby som vedela vynechať večerné krémovanie, ktoré ma taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaak nebaví. Je tu ešte niekto, kto to má rovnako?

Balenie sprchového oleja Nuxe Prodigieux


Každopádne, olej som si vyzdvihla a jeden šedivý večer som si chcela urobiť radosť tak som si ho vytiahla na kúpeľňovú poličku. Balenie je fakt pekné - takže radosť ísť do sprchy bola o to väčšia. A to som ešte nečakala, aký dobrý bude samotný olej!

Ak si dobre pamätám - doteraz som mala cca 4 sprchové oleje a ako tu sedím rovno vám píšem, že žiadny teda nebol zďaleka tak dobrý, ako tento. Wow. Olej je neskutočne hutný a výživný a musíte reálne potlačiť balenie, aby vám vyšiel. Má nádhernú jazmínovú vôňu (alebo ja to volám jazmínová vôňa) resp. tú dokonale krásnu výraznú a elegantnú Nuxe vôňu. Máte fakt pocit luxusného zážitku. Tá hýčkajúca hustota spolu s tou krásnou vôňou naozaj spôsobujú to, že tú cenu absolútne neľutujete. Apropo - 200ml stojí čosi cez 7€. Apropo :) to je také dôchodcovské slovo, že? :)

Sprchový gél má v sebe jemné trblietky - takže sa nemusíte báť, že vám ho bude míňať vaša pánska polovička :) pokožku nechá hebkú a vláčnu a hlavne neskutočne prevoňanú!

Aj keď fakt netuším, prečo som si ho kúpila :) asi to bolo opäť to moje povestné večerné nakupovanie :) som strašne rada. Je to prekvapivo jeden z mojich naj výrobkov, ktoré mám teraz doma a spríjemňuje mi každý večer.

A čo vy a Nuxe? Skúšali ste niečo?

4 komentáre:

  1. Tento je fakt neskutočný, mňa si tiež získal :) ako si na tom teraz s Yves Rocher? Stále sa im vyhýbaš? Oni majú podľa mňa výborný olej s ovsom, ktorý navyše vonia ako karamel ♥

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Juuuj niekto si pamätá moju averziu :))) Ale aby som bola úprimná plánujem ju na narodeniny ak mi dôjde ten kupón prelomiť a vyskúšať nejaké veci - napríklad aj toto, čo si napísala :)

      Odstrániť
  2. Odpovede
    1. určite odporúčam :) navyše toto je jeden z ich lacnejších výrobkov :)

      Odstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne