nedeľa 17. novembra 2019

Video: moja súčasná vlasová rutina

Je to už nejaký ten piatok, čo mi jedna najsamsuper sledovateľka na mojom youtube napísala, že by chcela vidieť moju vlasovú rutinu. Keď som videla ten komentár tak mi napadlo, že síce super tip na video, ale pravda je taká, že od môjho posledného videa na túto tému sa toho veľa nezmenilo. A potom som si v jednu nedeľu sušila vlasy a došla som na to, že sa vlastne zmenila tá najzásadnejšia časť mojej vlasovej rutiny, pretože som si kúpila nový fén na vlasy. Po viac ako ôsmich rokoch som sa rozhodla, že je načase zatočiť s mojim starým kulmofénom a investovať do niečoho poriadnejšieho. A aj o tom je dnešné video :) 



Ak dnes nemáte náladu pozerať video tak som si povedala, že by bola fakt škoda ochudobniť vás o informáciu o fakt dobrom výrobku a tak si dáme krátku recenziu aj sem. Fén, ktorý mi momentálne uľahčuje život je Philips DryCare Advanced HP8232/00. Ak ste pozerali video, budem sa trochu opakovať :) ak nie tak je to pre vás čerstvá info :) ale dôvod, prečo som si vybrala tento fén je v zásade veľmi jednoduchý - mal značku, ktorá mi sedí pri vlasových výrobkoch najviac - Philips (aj keď, keď nad tým rozmýšľam, neviem, ako som na to došla - keďže moja najobľúbenejšia kulma je od Rowenty a 4 ďalšie ,,tooly" ktoré mám doma na vlasy sú všetky Remington), sedela mi cena, páčil sa mi dizajn a fén spĺňal jedinú podmienku, ktorú som mala - mal mať možnosť fúkania vlasov so studeným vzduchom.

Fén na vlasy Philips DryCare Advanced

Difúzer a hlavica na rovné fúkanie vlasov v balení fénu Philips DryCare

Obsluha fénu je veľmi jednoduchá - na základe 5 tlačítiek si volíte teplotu a intenzitu fúkania vzduchu. A potom už len strpíte tých päť minút, kým máte vlasy suché a môžete sa ísť venovať zábavnejším činnostiam :) Fénovanie je naozaj neskutočne rýchle a vďaka ionizačnej funkcii, ktorú fén má by malo byť fénovanie vlasov menej namáhajúce a dokonca by vlasy mali byť viac lesklejšie. Ja som úprimne rada - že mi hlavu nepáli horúci vzduch a môžem si pustiť chladné fúkanie a že mám vlasy vysušené skôr, ako manžel vyberie, čo budeme večer pozerať. Jasné, že príjemným bonusom je aj to, aký je fén pekný :)

Balenie fénu na vlasy Philips DryCare Advanced

Podľa popiskov na internete by mal byť fén v kaderníckej rade Philipsu - takže očakávam, že mi vydrží roky rokúce :) poteší aj príjemná cena - do 35 eur. Jeden malý tip na záver - o dva týždne by mali byť na Notino Black Friday výpredaje, tak sledujte ich stránku, možno bude dokonca aj v akcii. 

A čo vy? Čo je vaša neobľúbená kozmetická činnosť? 


0 komentárov:

Zverejnenie komentára

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne