utorok 12. novembra 2019

Ziaja preteky


Dobre. Zasadla rada - me, myself and I :) a zhodli sme sa, že Acai línia jednoznačne vytlačila kozie mlieko. Bohužiaľ, je to tak :) ľudia sa menia a po rokoch rokúcich kedy u mňa bolo kozie mlieko od Ziaja najsamobľúbenejšie je to teraz Acai rada. Ale neberte to tak, že kozie mlieko už nemám rada :) mám a veľmi - ale acai rada je proste top. A ak ste ju nemali tak by som to rýchlo napravila, pretože je výnimočná, unisex a určite sa vám bude páčiť. 


Momentálne u mňa doma na poličke svietia dva acai výrobky - hydratačný sprchový gél a čistiaci pleťový gél. O jeden sa musím biť s manželom :) a asi ste uhádli, že o ten prvý. A to je vám inak fascinujúca vec - pretože manžel je atopik a tento sprchový gél je fakt jemný, príjemný, takže ho môže používať aj on a vôbec mu nedráždi pokožku. Sprchový gél alebo skôr balzam, má veľmi príjemnú, jemnú konzistenciu, ktorá pokožku krásne prečistí, hydratuje a nevysuší. Sprchový balzam nepení, ale on vám to vynahradí jeho krásnou vôňou. 

Je jemne sladká ale s takým zaujímavým pánskym šmrncom. Nie je to typická presladená vôňa, je to niečo netradičné, zaujímavé a určite príjemné na večernú relaxačnú a meditačnú sprchu. 


Ak sa vám tá vôňa zapáči, tak sa vám určite bude páčiť ešte viac acai čistiaci gél. Príde mi totiž že jeho vôňa je ešte výraznejšia a krajšia. Čistenie je vyslovene pôžitok, pretože gél v sebe obsahuje jemné mikročastice, ktoré pekne odstránia odumreté bunky a vypeelingujú pokožku. Ja mám tie peelingové čistiace gély tak strašne rada! Pokožka je po nich prekrvená, prečistená a super jemná a hebká. Nemyslím si, že je to na denno-denné použitie, ale tak dva-trikrát do týždňa si ho s radosťou doprajem. 
Miročastice sú naozaj jemné, takže sa nemusí báť žiadny typ pokožky :)

Každý výrobok stojí okolo 4€ a ak ste ako ja, že obchody obchádzate obkľukou, tak ich nájdete na Ziaja e-shope klik:tu. Aj keď tie Ziaja obchodíky majú svoje výhody treba povedať :) vždy, keď som tam bola som odchádzala s nejakým darčekom a dobrou náladou :)

A čo vy a Ziaja? Čo máte doma na poličke?




0 komentárov:

Zverejnenie komentára

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne