sobota 7. decembra 2019

Farbené a ešte aj studené


OOOOOOOOOch! Všimli ste si tie zľavy a akcie na Notino? Taška k nákupu, Happy Socks k nákupu, toto zdarma, tamto zdarma až ma škrie, že už mám všetko nakúpené! Happy Socks by fakt potešili :) Ak vám darčeky ešte chýbajú tak pokukajte na zľavy, ktoré tam teraz majú - isto potešíte nielen vašich blízkych ale aj seba, keď ušetríte a dostanete darček, ktorý si môžete nechať. Alebo ho posunúť niekomu ďalšiemu a tak máte zabité dve muchy jednou ranou! Woup woup! :)

Ja som naposledy potešila seba :) (shocker), ale potrebovala som trochu napraviť moju vlasovú hru, keď mi manžel minule povedal, že mám krepovité vlasy. Akože ok, nie sú ideálne o tom potom, ale poviem vám :)) keď sa chystáte večer von a snažíte sa vyzerať dobre a on vám povie, také máš tie vlasy krepovité, že? Nepoteší. O to viac nepoteší už len keď vám kamarátka povie 4 dni po 30 narodeninách, že vyzeráte zostarnuto :D dík. Dobrý ľudia sú v tom mojom okolí. Úprimný :D úprimnosť sa niekedy preceňuje zisťujem :) Ale! K tej mojej vecheti. Neviem, či vyzerám zostarnuto :) ale viem, že moje šediny tu so mnou sú a už ich bude len pribúdať, takže farbenie korienkov vlasov je proste moja súčasť, či chcem alebo nechcem. A to znamená, že pravidelné farbenie vlasov je moja súčasť, či chcem alebo nechcem. Inak to je také fatálne, že? Že viem, že už sa nikdy nezbavím šedín a už si vždy vždy vždy budem musieť farbiť vlasy. AAAAAAA. Jemine, ešte že toto neni video, moje zachádzanie mimo tému by hádam nemalo koniec. 

Goldwell Dualsenses Color sprej na vlasy


A keďže si vlasy farbím a očividne im bolo treba dodať trochu lesku a radosti našla som Goldwell Dualsenses Color - čo je úplne super 3v1 vec. Jednak sprej dodáva vlasom lesk (fakt) jednak sprej chráni pred teplom (dúfam) a jednak ochraňuje farbené vlasy a pomáha udržovať výdrž farby (dúfam).

Sprej má pekné 150ml balenie, ktoré obsahuje ružovo/červenú tekutinu, ktorú treba pošejkovať a následne naniesť na uterákom vysušené vlasy. A ako voniaaaaaaaaaaaaaa! Dokonalo! Je to taká tá sladká, krásna kadernícka vôňa, ktorú som vždy voňala u mojej kaderníčky. Joooj aká škoda, že sa používa len na vlhké vlasy, ja by som ho používala stále na prevoňanie.

Sprej jednoducho nastriekam na vlasy, rozčešem a vyfénujem. Vo výsledku mám dobrý pocit, že som pre svoje vlasy niečo urobila a vizuálne sú naozaj krásne lesklé.

Inak je to také fascinujúce, že Goldwell používam roky rokúce, ale nikdy to nie je moja prvá voľba a vždy idem najprv po Matrixe. Ale keďže mám väčšinu Matrixu už poskúšaného, hľadám nové fajnšmekroviny :) Sprej stojí na Notino 8,8 € a ja som v ňom úprimne našla zaľúbenie :) Tak snáď aj vy :)

A čo vy a šediny? Máte? Farbíte? Alebo hrdo nosíte?




0 komentárov:

Zverejnenie komentára

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne