sobota 28. decembra 2019

Prvé Vianočné

obal parfému Lancome La Nuit Tresor


Pamätáte, ako som vám spomínala, že mi v decembri pribudlo 5 parfémov? Tak sa môžete tešiť na poriadnu nádielku parfémových recenzií a niekedy na začiatku roku aj updatované video o mojej zbierke parfémov :) bude toho poriadne veľa! Juchuu :) Ja sa teraz každý večer teším na ráno, aby som si mohla vybrať, ktorý parfém si na seba dám. To sú tie malé radosti :)

Každopádne dnes začneme parfémom, ktorý som zase netradične obkukala od mojej maminy aj napriek tomu, že som vám v poslednom parfumovom príspevku napísala, že už od nej parfémy nekopírujem :) ha ha ha. Vydržalo mi to asi mesiac. 

detail obalu parfému Lancome La Nuit Tresor


Mamina totiž pred nedávnom objavila parfum Lancome La Nuit Trésor a pre mňa to bola láska na prvé ovoňanie. Paradoxne som sa inak s Trésormi pohrávala nejaký ten piatok a asi trikrát som mala niektorý vo wishliste. Neviem inak, kde došlo k zlyhaniu ale nikdy som žiadny nedostala :) až teraz. Asi bolo treba počkať na ten najkrajší :) Nejdem vám túto verziu porovnávať s tými ostatnými pretože bohužiaľ jediné, čo si pamätám z testovania tých predošlých je to, že všetky voňali výrazne a sladko, ale v čom sa odlišujú naozaj už netuším. Inak aby ste si nemysleli :) toto nie je žiadna novinka - na trhu je od 2015, len my sme ju objavili až teraz. 

flakón parfému Lancome La Nuit Tresor


Začnime flakónom :) krásny je, že? Je to upravená verzia klasickéhé trezoráckeho parfému z 1990, len podľa mňa zaujímavejšia a krajšia. Flakón v tvare diamantu  je tmavší s čiernymi ohraničeniami - ktoré majú ísť ruka v ruke s ,,tmavším a výraznejším" zložením. V zložení nájdete napríklad aj  čiernu ružu, vanilku, kardamón,pačuli, liči.

Z toho vám možno vychádza už aj to, ako parfém vonia. Podľa mňa je to veľmi veľmi veľmi výrazná sladká vôňa s akoby jemne pudrovými prvkami. V zložení určite na prvú cítite vanilku aj ružu. Mne osobne to strašne príde ako mix Lancome La Vie Est Belle a Mont Blanc Femme Individuelle. Viem, že zvláštne prirovnanie ale vážne si nepomôžem a cítim ich tam obe. Vôňa sa na  človeku drží celý deň a dokonca dnes ma prekvapilo, že keď som otvorila kôš so špinavým prádlom, tak mi úplne udrela do nosa ako ostala voňať z nejakého oblečenia.To sa mi hádam ešte nikdy nestalo.

Je to podľa mňa ťažká vôňa a určite by som ju odporúčala na jeseň a zimu. Ak máte sladké vône a La Vie Est Belle vám vonia možno by ste si ju mohli trúfnuť kúpiť na Notino aj na slepo, ale ak máte v okolí nejakú parfumérku bežte ovoňať. A pozrite si potom ceny a potešte sa, koľko ste ušetrili :)

Takže druhý voňavkový tip máme za sebou :)

A teraz je rad na vás :) Dostali ste nejaký parfém? Alebo dali ste nejaký parfém?

1 komentár:

  1. Parfém neznám. Balení vypadá hodně dobře.
    Já dostala od Elnina Marc Jakobs a pak Guess jsem si koupila a parfémy z krasnevune.cz

    Somethingbykate

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne