utorok 21. januára 2020

Stripped

líčenie s leskom Makeup Revolution v odtieni Stripped

Dlho sme tu nemali žiadny lesk, všimli ste si? Viete prečo? Pretože som zase na vlne rúžov :) raz tak, raz tak. Prídu mi jednoduchšie na použitie, hodím si ich len do vačku keď idem von s Améliou a kým vyjdem z brány ledabolo ich nanesiem na pery a som hotová. Kdežto matné lesky (nematné už myslím, že ani vôbec nenosím) si treba podľa mňa nanášať pred zrkadlom, aby pery vyzerali pekne, nielen zafarbene. Tak či onak :) tu dnes máme recenzie na jeden lesk, ktorý som objavila niekedy na jeseň a keď mám čas a chuť dávať si lesk pred zrkadlom :) toto je ten, ktorý používam najčastejšie. Prekvapivo je od Makeup Revolution :) To znelo asi ako dosť divná veta, ale nechajte, vysvetlím vám.Vec sa má totiž tak, že značku Makeup Revolution mám fakt rada, ale najmä, čo sa týka ich paletiek, líčok a rozjasňovačov. Nikdy som od nich nemala pleťovku a ani make-upy. Neviem prečo, ale nejak ma nelákajú, aj keď už som mala na blogu nejeden komentár, že ich pleťovka stojí za to. A priznám sa, že úplne ma nelákajú ani lesky a rúže, ale to je skôr ich balenia ako tým, že by som mala zlé skúsenosti. Práve naopak - niektoré lesky, ktoré od nich doma mám patria k top v mojej zbierke.

balenie lesku Makeup Revolution Nudes Collection Matte

Jemine strašne dlhé intro toto :) každopádne, videla som na Notino ich nude lesky a celkom mi pripomínali tie, čo v lete predstavil Loreal len o polovicu lacnejšie a mala som chrobáka v hlave. A povedala som si, že za 4€ by som ich fakt mohla vyskúšať a tak sme tu s recenziou :) Dnes to teda bude o Makeup Revolution Nudes Collection Matte a ten môj je konrétne v odtieni Stripped. Jooj koľko som zas vyberala! Na výber sú totiž štyri odtiene a jeden krajší ako druhý. Ten môj mi prišiel najlepší na každodenné použitie a zdalo sa mi, že taký doma nemám :)

swatch lesku Makeup Revolution Nudes Colletion Matte v odtieni Stripped

Lesk je v skutku krásny. Nanáša sa veľmi dobre a už v jednej vrstve má výbornú pigmentáciu. Ja si dávam niekedy jednu vrstvu, inokedy dve - ak si dáte dve farba je o čosi tmavšia. Jedna je však naozaj dosť. Neviem, čím to je, ale farba sa otláča o zuby (nechápem, prečo to niekoré lesky robia a iné nie) takže len si na to dajte trochu pozor.

Lesk vydrží krásne hodiny a môžete si s ním aj niečo malé zjesť. Po pití by som ho však skontrolovala. Lesk nevysušuje pery - čo vždy veľmi oceňujem obzvlášť, aj ide o matné výrobky.

Sumár? Za 4€ naozaj super super super výrobok! Možno sa už prestanem vyhýbať od Makeup Revolution výrobkom na pery :) Inak teraz je na Notino akcia - že ak si nakúpite Makeup Revolution výrobky za určitú hodnotu dostanete ako darček Mystery Bag v hodnote 27 €. Joj, nebudem vám klamať silno dumám, či večer, keď mi Amélia zaspí nebudem objednávať :) ak hej natočím video, čo tam bolo :)

A čo vy a Makeup Revolution? Tiež tak máte radi túto značku?




3 komentáre:

  1. Mur bola Kedysi mojou obľúbenou značkou, nuž teraz ako začali vydávať toľko noviniek každý týždeň tak sa mi trochu znechutili. Každopádne aj tak ich mám veľmi rada a najmä ich paletky! Tie sú v pomere cena a kvalita úžasné. ❤
    Krásne fotky!

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Inak úplne viem čo myslíš :) ja to síce tak nemám s MUR ale mám to s veľa značkami oblečenia :)

      Odstrániť
  2. MUR patrí medzi moje obľúbené značky, ale preferujem produkty na oči :)

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne